Özdağ, Erdoğan ile görüşmesini anlattı

Geçen cuma günü evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısına uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, kendisine geçmiş olsun telefonu açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine neler olduğunu sorduğunu belirten Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da kendisinden bilgi aldığını ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ geçen cuma günü silahlı ve sopalı 4 kişinin saldırısına uğradı. Evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralanan Selçuk Özdağ hastaneye kaldırıldı.

Olayı kınayan pek çok siyasi isim Özdağ'ı arayıp geçmiş olsun dileklerini dile getirdi. Özdağ'ı arayarak geçmiş olsun diyen isimlerden biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. İki isim arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

'NELER OLUYOR, NE YAPIYORSUNUZ SELÇUK BEY'

Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 'Neler oluyor, ne yapıyorsunuz Selçuk Bey' diye sorduğunu belirten Özdağ, bu soru üzerine olayı kendisine anlattığını ifade etti.

İKİSİ SİLAHLI, İKİSİ SOPALI 4 KİŞİ SALDIRDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir şeyler söylediğini, kendisinin de ona 'üslubu dairesinde cevaplar verdiğini' kaydeden Özdağ, daha sonra evinin önünde ikisi silahlı, ikisi ise sopalı dört kişinin saldırısına uğradığını anlattı.

ERDOĞAN SİLAHI KİMİN ÇEKTİĞİNİ SORDU

Saldırganların birinin şoförüne silah çektiğini, diğer saldırganın elindeki sopayla arkasından ayaklarına vurup onu düşürmeye çalıştığını, uzun süre dövüştüklerini ve şoförün silah çekmesiyle saldırganların kaçtığını anlattığını belirten Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın silahı kimin kullandığını sorduğunu söyledi.

Özdağ, "Bana, silahı kimin kullandığını sordu, ben de şoförümün arabamdaki ruhsatlı silahımı kullandığını anlattım. Geçmiş olsun dediler. Ben de duyarlılıkları için kendilerine teşekkür ettim" diye konuştu.

BİR TELEFON DA İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN

Kendisine bir telefonun da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldiğini aktaran Özdağ, Bakan Soylu'nun kendisine 'Orhan Uğuroğlu'na (Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi) saldıranları nasıl yakaladıysak size saldıranları da yakalayacağız' dediğini kaydetti.

Kendisinin de Bakan Soylu'ya bu kişileri yakalamanın yetmeyeceğini arkasına da bakılması gerektiğini söyleyen Özdağ geçen yıl ruhsatlı silahının çalındığını ve kendisine yeni ruhsat verilmediğini de hatırlattı.

MHP'DEN TELEFON GİTMEDİ

Olayın ardından eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek, Bülent Arınç ve Mehmet Ali Şahin, AK Partili bazı yeni ve eski bakanlar ile milletvekilleri, CHP, İYİ Parti, HDP, SP, BBP, DP ve Yeniden Refah Partisi'den genel başkan ve parti yöneticilerinin kendisini arayıp geçmiş olsun dediklerini söyleyen Özdağ şöyle devam etti:

"Olaydan sonra bütün partilerden hem ziyaretçilerim oldu hem de geçmiş olsun telefonları aldım. MHP'den ise aranmadığım gibi olaya ilişkin bir açıklama da duymadım"

 

Özdağ, Erdoğan ile görüşmesini anlattı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon İçişleri Bakanı Süleyman Soylu selçuk özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.