Özcan Deniz'in yeni sevgilisi sosyal medyayı salladı!

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Yağmur Karabal’ın özel yaşamı merak konusu oldu. Ünlü sanatçıyla sosyal medyada tanışan Yağmur Karabal’ın özellikle kaç yaşında olduğu araştırılıyor. İşte Yağmur Karabal'a dair merak edilenler...

Buse Narcı'dan ayrıldıktan sonra bir süre yalnız kalan Özcan Deniz, Yağmur Karabal ile aşk yaşamaya başladı.

Özcan Deniz, kendisinden hayli küçük sevgilisi Buse Narcı'dan ayrıldıktan sonra gönlünü yine bir güzele kaptırdı. Deniz'in yeni sevgilisinin adının Yağmur Karabal olduğu öğrenildi.

"ÇEKMEYİN"

Çift, geçtiğimiz günlerde trafikte görüntülenmişti. Fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Özcan Deniz, "Neden çekiyorsunuz? Çekmeyin" diye bağırmıştı.

SPOR MUHABİRİ

Sosyal medyada tanışan ikili fotoğrafları çekilince dikkat çekmemek için birbirlerini takibi bıraktı. Yağmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor.

wetwerertw

YAĞMUR KARABAL KİMDİR?

Kendisinden 20 yaş büyük olan Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Yağmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doğdu.

Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde MBA eğitimin devam eden Yağmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor.

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beğeni alan Yağmur Karabal’ın 20 bini aşan takipçisi bulunuyor.

Özcan Deniz'in yeni sevgilisi sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Özcan Deniz yağmur karabal yeni sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.