Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar hakkında olay iddia: 'Kredi kartını patlattı'

Eski eşi Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aşkı kendisinden yaşça küçük İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu. İkili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Özcan Deniz'in 'gamzesine yandığım' dediği aşkına masraflarını karşılaması için limitsiz kredi kartını verdiği ve Deniz'in abisi Ercan Deniz'in ünlü şarkıcıyı arayarak "Samar, kredi kartını patlattı" şeklinde uyardığı öğrenildi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin adlı programın yorumcularından Bilal Özcan, Özcan Deniz ve İranlı sevgilisi Samar Dadgar hakkında şaşırtan bir iddia ortaya attı. Bilal Özcan, ünlü şarkıcının kendisinden 23 yaş aşkına limitsiz kredi kartı verdiğini, Samar Dadgar'ın ise kredi kartını patlattığını öne sürdü.

Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe'nin sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Masa programında, ünlü 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Programın sunucularından Bilal Özcan, Özcan Deniz'in sevgilisine limitsiz kred kartı verdiğini, Samar Dadgarın kredi kartını palattığını ve ünlü şarkıcının bunu abisi Ercan Deniz'den öğrendiğini söyledi.

samar dadgar - özcan deniz

''ÖZCAN DENİZ BU ŞEKİLDE OLMASINA RAZI''

 Konu ile ilgili canlı yayında açıklama yapan Bilal Özcan, ''Özcan Deniz annesine rağmen evlenmeyeceği sözünü geri aldım. Konuştuğum kişiler Özcan Deniz ile Samar Dadgar'ın üzerine gidince birbirlerine iyice kenetlendirler. Zamanla Samar Dadgar'a daha çok bağlandı. Özcan Deniz dediğim dediktir, çok inatçıdır. Özcan artık annesinden söz dinleyecek durumda değil. İran'dan gelmiş, tanımadığın etmediğin, sonradan sevdiğin bir kıza limitsiz kredi kartı veriyorsun ve ağabeyin Ercan Deniz sana 'kredi kartını patlaşmış Samar' diye telefon açıyor. Özcan Deniz bu şekilde olmasına razı.'' ifadelerini kullandı.

Bilal Özcan'ın bu açıklaması karşısında programın sunucularından Pınar Eliçe ise ''Özcan Deniz'in şuuru ve bilinci kapanmış durumda şu an. Derler ya 'gözüne perde inmiş' diye. Bir gariplik var.'' yorumunda bulundu.

özcan deniz - samar dadgar

FEYZA AKTAN 'YASAK AŞK' İDDİALARI KARŞISINDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU   

Oğlunun annesi Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Özcan Deniz aradığı aşkı kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar'da bulmuştu. Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı evli oldukları dönemde Samar Dadgar ile aldattığı iddia edilmişti. İddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Feyza Aktan ''Çıkan haberler doğru, uzun zamandır bildiğim fakat dile getirmeyi tercih etmediğim bir konuydu. Bana kalsa yine böyle devam ederdi. Benim aksime, ilişkiyi bozan kişi sıfatına koyulma çabası bardağı taşıran son noktadır! Bir bu kalmıştı ne münasebet! Ne hakla! 'Bir genç kadının hayatı' konusundaki hassasiyeti benim hayatımda da gösterilmesini dilerdim, dilerim... Her gün çıkan yeni bir ismin ithamlarıyla başetmem mümkün değil... Müsaade ederseniz benim de bir hayatım var ve onu yaşamak istiyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar hakkında olay iddia: 'Kredi kartını patlattı' ile ilgili etiketler Özcan Deniz samar dadgar bilal özcan ercan deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.