Özcan Deniz'in evlenmediği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz'in hamile sevgilisi Feyza Aktan ile gizlice nikah kıydığı haberleri asılsız çıktı. Cengiz Semercioğlu'na konuşan Deniz, nikah tarihini verdi.

Özcan Deniz'in hamile sevgilisi Feyza Aktan'la gizli saklı evlendikleri iddia edilmişti. Çiftin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde nikah masasına oturdukları ve sade bir törenle hayatlarını birleştirdikleri yazılmıştı. Bu haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

BUGÜN EVLENİYORLAR!

Star TV'de yayınlanan magazin programı 'Duymayan Kalmasın'da konuşan Cengiz Semercioğlu, Özcan Deniz'le birebir görüştüğünü söyledi ve çiftin bu akşam sade bir törenle evleneceklerini açıkladı. Çiftin nikahı Özcan Deniz'in evinde olacak.

ARDA TURAN GİBİ EVDE NİKAH KIYILACAK!

Afrin harekatı, şehitlerimizin olması ünlüleri düğünlerden uzaklaştırdı. Arda Turan, "Savaş varken düğün olmaz" diyerek görkemli bir düğün yerine sade bir nikahla evlenmişti. Özcan Deniz de aynı yolu seçti.

Ayrıca magazin muhabirleriyle sohbet eden Özcan Deniz doğacak çocukları için iki isim düşündüklerini açıkladı. Deniz, “İki tane isim arasında kavgamız var, birinden biri olacak. Çok tuğla gibi bir isim olmayacak, ikisi de şık” açıklamasında bulundu.

Özcan Deniz'in evlenmediği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Özcan Deniz nikah Feyza Aktan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.