Özcan Deniz'e 'cimri' yorumları yağdı! kendisine pahalı sevgilisine ise ucuz uçak bileti aldı

Ramazan Bayramı kapsamında Kıbrıs'ta sevenleriyle bir araya gelen şarkıcı Özcan Deniz, Kıbrıs'a sevgilisi Samar Dadgar ile birlikte gitti. Kıbrıs konserinde sevgilisini yalnız bırakmayan İranlı stil danışmanı Samar Dadgar'ın ekonomi sınıfı bölümünde yer alırken Özcan Deniz'in 'Business Class' uçması ise dikkat çekti. İkilinin aynı uçakta ama farklı yerlerde oturması gündem oldu.

Özcan Deniz, Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne aldı. Kıbrıs'a kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile gitti. Ancak ikili aynı uçakta farklı yerlerde oturdu.

2. Sayfa'nın özel haberine göre; 2 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı'na gelen ikili Kıbrıs'a gittikleri uçakta ayrı ayrı oturdu. Özcan Deniz 'Business Class' ile yolculuk ederken sevgilisi ise 'Ekonomik Class'ta uçtu.

ÖZCAN DENİZ İÇİN 'CİMRİ' YORUMLARI YAPILDI

Özcan Deniz'in uçakta yanına oyuncu İlhan Şen oturdu. Samar Dadgar ise uçağın en arkasında yolculuk yaptı. Ercan Havalimanı'nda uçaktan indikten sonra buluşan ikili kalacakları otelin yolunu tuttu. Bu durumu fark edenler “Bu nasıl cimrilik” yorumları yaptı.

 



 

Özcan Deniz'e 'cimri' yorumları yağdı! kendisine pahalı sevgilisine ise ucuz uçak bileti aldı ile ilgili etiketler Özcan Deniz uçak Kıbrıs samar dadgar uçuş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.