Özcan Deniz'den büyük jest! İranlı modacı sevgilisine para kazandıracak

49 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 26 yaşındaki İranlı stil danışmanı sevgilisi Samar Dadgar’a hem şöhret hem para kazandırmaya başladı. Deniz, rol alacağı bir projenin stil işlerini sevgilisine verdirtti.

2019 yılında boşandığı eski eşi Feyza Aktan'la 3 yaşındaki oğlunun velayeti için davalık olan Özcan Deniz, teselliyi İranlı modacı Samar Dadgar da bulmuştu. 49 yaşındaki Deniz, 26 yaşındaki Dadgar'a geçtiğimiz günlerde yaptığı "Tam 'kaybettim' dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın..." diyerek ilan-ı aşk etmişti.

Özcan Deniz'den büyük jest! İranlı modacı sevgilisine para kazandıracak

Aşkına yaptığı jestlerle bilinen şarkıcı, bu kez sevgilisinin cebini dolduracak.


SEVGİLSİNİN JESTİYLE HAVALARA UÇTU

Takvim'in haberine göre; Yeni bir dizi projesi için kolları sıvayan Deniz'in yapım şirketine stil danışmanı olarak İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar'ı önerdiği ve baskı yaparak bunu kabul ettirdiği öğrenildi. Hem aşk hayatında hem iş hayatında yüzü gülen Dadgar, kendisinden 23 yaş büyük olan Özcan Deniz'in jestiyle havalara uçtu. Güzel modacı şimdilerde yeni projesi için hazırlıklara başladı.

 

Özcan Deniz'den büyük jest! İranlı modacı sevgilisine para kazandıracak ile ilgili etiketler Özcan Deniz samar dadgar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.