Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar ile tatile çıktı

Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ve oğlu Kuzey'i 4. yaş gününde kendisinden kaçırdığını öne süren Özcan Deniz tatilde görüntülendi. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey ile birlikte Bodrum'a gitti. İranlı modacı Samar Dadgar ile Özcan Deniz'in Feyza Aktan'dan dünyaya gelen oğlu Kuzey'in samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.

Özcan Deniz, evlenme teklifinde bulunduğu kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ve Feyza Aktan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz ile birlikte Bodrum tatiline çıktı. Dadgar, sevgilisiyle romantik tekne pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar ile tatile çıktı

Hürriyet'ten Kamil Sümer'in haberine göre; Özcan Deniz’in lüks teknesi önceki gün akşam saatlerinde Bodrum Cennet Koyu’na demir attı. Özcan Deniz oltasıyla Balık tutarken, Kuzey de meraklı ve heyecanlı gözlerle babasını izledi. Gün boyunca Samar Dadgar’ın yanından ayrılmayan Kuzey’in genç kadınla iyi anlaştığı gözlendi.

Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar ile tatile çıktı - Resim : 2

 

Öte yandan Kuzey ve Dadgar arasında kurulan sıcak ilişki, objektife böyle yansıdı.

 Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar ile tatile çıktı - Resim : 3

 

 

Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar ile tatile çıktı ile ilgili etiketler Özcan Deniz Bodrum tatil samar dadgar Kuzey Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.