Özcan Deniz o iddialara ateş püskürdü!

45 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz yaklaşık olarak 6 aylık hamile olan sevgilisi 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan ile nikah öncesi evlilik sözleşmesi yapacağı haberlerine ateş püskürdü.

Sevgilisi Feyza Aktan ile yakın zamanda evlenmeye hazırlanan Özcan Deniz'in, imzalardan önce evlilik sözleşmesi yapacağı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Özcan Deniz, sosyal medya hesabından bir açıklamaya yaparak çıkan iddiaları yalanladı.

“NİKAHIMIZIN GECİKMESİNİN SEBEBİ...”

İşte Özcan Deniz’in yaptığı o açıklama;

Özcan Deniz, “Eşimle aramızdaki sevgi ve ilişki biçimine uymayan, kesin bir dille yazılmış ama imzasız, uydurma bir haber. Nikahımızın gecikme nedeni tamamen iş yoğunluğu, hamilelik süreci ve geçirmiş olduğum rahatsızlıktır. En kısa zamanda gerçekleşecek olan evliliğimizin tarihi aile içi kararımızdır”

ozcandeniz

Özcan Deniz o iddialara ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan nikah evlilik Sözleşme sevgilisi nişanlısı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.