Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan şimdi de kaynıyla davlık oldu

Şarkıcı Özcan Deniz'in olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi ve oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'a bir darbe de kaynından geldi. Feyza Aktan, Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz'e ait araç kiralama şirketinin bir aracını yıllarca kullandı. Şirket, ihtarname göndererek geri istediği aracı iade etmemekte ısrar eden Feyza Aktan'ı savcılığa ihbar etti.

Feyza Aktan, evli olduğu yıllarda Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'İn sahibi, olduğu DNZ araç kiralama şirketine ait bir aracı kullanmaya başladı. DNZ filo yetkilileri Özcan Deniz ile boşanan Aktan'ın kullanımında olan aracın iadesi için Aktan'a noter aracılığıyla ihtarname çekerek, aracın iadesi istedi.

 

ARACI TESLİM ETMEYECEĞİNİ BİLDİRDİ

İhtarname sonrası Aktan, karşı bir ihtarname göndererek, aracın tün giderlerinin Özcan Deniz tarafından karşılanması gerektiği, Deniz'in şirket yetkilisi olduğu ve bu şirket aracılığıyla aracın kendi kullanımına tahsis edildiğini kaydetti. Aracın, protokol sonrası İstanbul Aile Mahkemesi tarafından kendisine tahsis edildiğini ifade eden Aktan, aracı teslim etmeyeceğini beyan etti.

 

ARACIN KENDİLERİNE İADE EDİLMESİNİ TALEP ETTİLER

Bunun üzerine DNZ şirket yetkilileri olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusuna bulundu. Filo, aracı bir günlüğüne kullanımına tahsis ettiklerini, Aktan'ın araçta hasar oluşmasına neden olduğu, Bodrum'da bulunan aracın kolluk güçleri tarafından el konularak kendilerine iade edilmesini talep etti.

Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan şimdi de kaynıyla davlık oldu

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Savcılıkça, ihbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aktan'ın soruşturma kapsamında ifadesine başvuruldu. Genç kadın, aracın eski eşi Özcan Deniz tarafından kendisine hediye edildiğini, aralarındaki boşanma protokolünde bu durumun açıkça belirtildiğini kaydetti.

2 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık ise, DNZ firmasına ait olan aracı iade etmeyen Aktan'ın şirketin ihtarnamesine rağmen uhdesinde tutarak kullanmaya devam ettiği gerekçesiyle dava açtı. İddianamede, Deniz'in kendisine ait olmayan bir aracı protokolde tahsis etmesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu kaydedildi. Güveni kötüye kullanma suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen Aktan, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan şimdi de kaynıyla davlık oldu - Resim : 2

Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan şimdi de kaynıyla davlık oldu ile ilgili etiketler Feyza Aktan Özcan Deniz dava mahkeme Ceza ercan deniz araç kiralama ihtarnames hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.