Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki gerilim artıyor

Oyuncu Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında velayet ve şiddet davaları devam ederken yeni bir atak ünlü oyuncunun kız kardeşi Sibel Semerci'den geldi. Özcan Deniz’in makyaj sanatçısı olan kız kardeşiSemerci, Aktan’ın kendisine iftira attığını, ailesini karalamak istediğini ileri sürerek koruma kararı için Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme Semerci’nin Feyza Aktan’dan iki ay süreyle korunmasına karar verdi.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 2018 yılında evlendiği Feyza Aktan ile 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. Aktan, geçtiğimiz aylarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz çeşitli suçlardan şikayetçi olmuştu.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki gerilim artıyor


VELAYET DAVASI EKLENDİ

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Feyza Aktan, Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında korunma talep etmişti. Mahkeme, ikilinin 2 ay süreyle Feyza Aktan'a yaklaşmamasına karar vermişti.

Şiddet iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in velayetini almak için harekete geçmiş ve dava açmıştı. Savcılık soruşturma sonunda Özcan Deniz hakkında yaralama suçundan dava açmıştı.


YENİ ATAK KIZ KARDEŞTEN

İkili arasında hukuk mücadelesi devam ederken geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz oğlundan on gündür haber alamadığını ileri sürerek eski eşini savcılığa şikayet etmişti.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki gerilim artıyor - Resim : 2

Avukatı Candaş Gürol aracılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvuran Semerci dilekçede, Feyza Aktan'ın kendisini rahatsız ettiğini, dava sürecinde ortaya atmış olduğu iddiaların ailesini karalamaya yönelik olduğunu ve ortak tanıdıklarına Aktan'ın kendisi hakkında iftiralarda bulunduğunu ifade etti.

İKİ AY YAKLAŞAMAYACAK

Feyza Aktan'ın sosyal medyada olumsuz ifadeler kullanarak işini tehlikeye düşmesine sebep verdiğini ve huzurlarının kalmadığını dile getiren Semerci, koruma kararı talebinde bulundu.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki gerilim artıyor - Resim : 3

Mahkeme, ünlü oyuncu Özcan Deniz'in makyaj sanatçısı kız kardeşi Sibel Semerci'nin iki ay süre ile korunmasına karar verdi. Feyza Aktan iki ay boyunca Semerci hakkında konuşamayacak ve yaklaşamayacak.

 

 

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki gerilim artıyor ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan Sibel Semerci Bakırköy Aile Mahkemesi uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.