Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarına böyle ateş püskürdü!

Özcan Deniz ile yeni bir aşka yelken açtığı söylenen Yağmur Karabal aşk iddialarına yanıt verdi.

İşte bir spor kanalında spikerlik yapan Karabal’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım…

Birkaç gündür yaşanan olayları ciddiye almadığımdan yorum yapmak dahi istemiyordum ancak işin rengi değişmeye ve asılsız çıkan haberlere her geçen gün daha fazlası eklenmeye başladı.

ertertw

İçinde bulunduğum bu durum beni son derece rahatsız ediyor. Gerek ailevi gerekse özel yaşantımı olumsuz şekilde etkiler hale geldi. Bu nedenle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissediyorum.
Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır ve iddia edilenin aksine arabadaki kişiyle bir alakam yoktur.

rwetwet

Haber, tamamı ile "gazeteci"nin hayal gücüne dayalı asılsız bir senaryodan ibarettir. Olayın ardından kendisine ulaşmaya çalışmama rağmen beni sosyal iletişim mecralarından engellemiştir.

Şayet bahsi geçen kişi ile bir ilişki içinde olsaydım da bu durumu gizlemezdim. Utanacak veya çekinecek bir durum olarak görmezdim.

ewetetw

Yaşanan olaylar neticesinde tüm hukuki işlemler en kısa sürede başlatılacaktır ve bu konudaki ilk ve son yorumum budur.

Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarına böyle ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Aşk yağmur karabal dedikodu iddia ateş püskürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.