Özcan Bizati: Varoluşun ışığını, ateşini yaktık

Özcan Bizati: "Bir karakter ortaya koymamız lazımdı. Geçen hafta ortaya koyduk. Oyuncularım yine aslanlar gibi karakter koydu. Buna devam edecekler. Milli ara bize iyi gelecek. Canlanmaya başladık. Varoluşun ışığını, ateşini yaktık. Taraftarlarımızı ve Ankara'yı bize destek olmaya çağırıyoruz. Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz."

Gençlerbirliği'ni son sırada alan ve göreve geldikten 3 gün sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda yenen teknik direktör Özcan Bizati, 31. haftada da Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi son sırada kurtulurken milli araya umutlu girdi.

Maçın basın toplantısında konuşan Bizati, "Bir karakter ortaya koymamız lazımdı. Geçen hafta ortaya koyduk. Oyuncularım yine aslanlar gibi karakter koydu. Buna devam edecekler. Milli ara bize iyi gelecek. Atağa iyi çıkma yönünde işlemler yapacağız. İstediğimiz bugün aldık. Canlanmaya başladık. Varoluşun ışığını, ateşini yaktık. Taraftarlarımızı ve Ankara'yı bize destek olmaya çağırıyoruz. Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz" dedi. 

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise "Bu tür rakiplere karşı oynadığımızda şansızlıklar da yaşıyoruz. Eksik oyuncularımız var. Bunlar mazeret değil. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeliyiz. Ödediğimiz bir hesap var, alamadığımız 3 puan... Gerçekten çok üzücü. Oyunumuzun karşılığını alamadık. Son 6-7 maç böyle oldu. Futbol şansının bizden yana olmadığını bizden olmadığını söylemek, bana göre çok doğru değil. Futbolda şansı kendin oluşturursun. Milli takım arasında daha fazla çalışmalıyız. Eksiklerimiz dönecek. Ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Bu oyuncu grubu, bu kaliteye sahip. Üzerimizdeki miskinliği bırakıp tamamen sonucu elde etmeye çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Özcan Bizati: Varoluşun ışığını, ateşini yaktık ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Kasımpaşa Özcan Bizati fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.