Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu!

Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği Ozan Tufan, kariyerine İngiltere'de sürdürecek. Ozan Tufan Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'a satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer oldu.

A Spor'u son dakika gelişmesi olarak verdiği bilgiye göre milli futbolcu Ozan Tufan, Crystal Palace'a transfer oldu. Crystal Palace'ın kadrosunda Yohan Cabaye, Ruben Loftus-Cheek, Jason Puncheon, Wlifried Zaha, Andros Townsend, Christian Benteke gibi oyuncular dikkar çekiyor. Özellikle takımın başında ünlü menajer Roy Hodgson'u getirdikten sonra çıkışa geçen Palace, Premier Lig'de 12. sırada yer alıyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği ve gözden çıkardığı isimlerden Ozan Tufan sezon sonuna kadar İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ta forma giyecek. İngiliz ekibi sezon sonunda Ozan Tufan'dan memnun kalması durumunda 7 milyon euro'ya bonservisiyle birlikte alabilecek. Ozan'ın bugün İngiltere'ye giderek resmiyet kazandırması bekleniyor. 22 yaşındaki futbolcuyu Bülent Uygun'un başına geçtiği Katar ekibi Al Gharafa da istemiş ancak Ozan Katar'a sıcak bakmamıştı. Ozan'ın bugün resmen açıklanması bekleniyor.

Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu! ile ilgili etiketler Ozan Tufan Transfer Fenerbahçe crystal palace
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.