Ozan Tufan'ın kaçırdığı gol taraftara televizyon parçalattı! / VİDEO

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan derbi maçta 2-1'lik skorla kazanan Fenerbahçe oldu. Ozan Tufan'ın kaçırdığı gol maçın olayı oldu. Ozan Tufan boş kaleye topu atamayınca Fenerbahçeli taraftar maçı izlediği televizyonu yumruklayarak kırdı.

Spor Toto Süper Li'in 6. haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş kozlarını paylaştı. 2-1 Fenerbahçe'nin kazandı. 2 penaltı 5 kırmızı kart çıkan maça damga vuran isimlerden biri de Ozan Tufan'dı.

Fenerbahçe'nin kazandığı maçta iyi bir maç çıkaran Ozan Tufan kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. İlk yarıda Valbuena'nın açtığı ortaya şık bir vuruş yapan genç yıldızın vuruşu üstten dışarı gitti.

FENERBAHÇELİLER ÇILDIRTTAN POZİYON

İkinci yarıda maçın kıyasıya mücadeleye sahne olduğu dakikalarda Fenerbahçe çok net bir fırsattan yararlanamadı. Alper Potuk'un sol kanattan getirdiği topu içeri çevirdi. Top kaleci Fabri'yi de geçine Ozan Tufan boş kaleyle karşı karşıya kaldı. Sert gelen topu düzgün bir vuruş yapamayan Tufan yüzde yüzlük 1 pozisyondan yaralanamadı.

TELEVİZYONU YUMRUKALAYRAK KIRDI

Ozan Tufan maçın en net fırsatlarından birini kaçırmasının ardından birçok Fenerbahçe taraftarı çılgına döndü. Ama bir taraftar var ki o pozisyona hiç bir taraftarın göstermediği tepkiyi gösterdi. Genç taraftar Ozan Tufan'ın kaçırdığı poziyon sonrası televizyonu defalarca yumruklayarak kırdı. O anları ise ev arkadaşı kaydetti.

İşte Fenerbahçeli taraftarın televizyonu parçaladığı anlar;

Ozan Tufan'ın kaçırdığı gol taraftara televizyon parçalattı! / VİDEO ile ilgili etiketler Ozan Tufan Fenerbahçe Beşiktaş Derbi gol televizyon pozizyon kaçırdığı gol yumruk kırdı parçaladı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.