Ozan Tufan'a flaş e mail!

Crystal Palace, Ozan Tufan'dan vazgeçmedi. Genç futbolcuya mail atan Premier Lig ekibi, "Biz senden vazgeçmedik." dedi.

Milliyet'in haberine göre Crystal Palace, Ozan Tufan'dan vazgeçmiş değil. Ozan Tufan'a Crystal Palace tarafından bir e mail gönderildi. İşte e mailin ayrıntıları:

"Biz senden vazgeçmedik. Sen önemli bir oyuncusun. Kadro dolu olduğu için tek bir oyuncu yazabiliyorduk. Forvet oyuncusu sakatlanınca bu bölgeye transfer yapmak zorunda kaldık. Görüşmelerimiz devam etsin. Seni takip etmeyi sürdürüyoruz. Seni şu an için ilk 11'de oynatmayı düşünmüyoruz. Adaptasyon için burada görmek istiyoruz"

İSPANYA'DAN GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİ

Milli futbolcunun Palace ile F.Bahçe arasında görüşmeler tıkandığı zaman devreye girerek sarı-lacivertli kulübü ikna ettiği, ve Premier Lig'e gitmek için kendi maaşından da feragat ettiği bildirildi. Ozan Tufan'ın transfer sürecinde kendisine teklifte bulunan La Liga ekipleri Alaves ile Emre Çolak'ın forma giydiği Deportivo'yu reddettiği ortaya çıktı.

Ozan Tufan'a flaş e mail! ile ilgili etiketler Ozan Tufan Fenerbahçe crystal palace
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.