Ozan Tufan vücudundaki yağ oranı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline gelen Ozan Tufan'ın vücudundaki yağ oranı bir hayli şaşırttı.

Vardar maçında hedef tahtasına oturan Ozan Tufan isyan etti... Genç oyuncu kendisini arayan muhabirlere, ''Benim başımı derde sokmayın'' diyerek konuşmamayı tercih ediyor. Ama yakınları Ozan için muhabirleri arayıp adeta onun yerine içlerini döküyor.

Ozan’ın en yakın dostlarından birisi genç futbolcu için, ''Aziz Yıldırım çıkıyor, kongrede Ozan’ın teknesinden bahsediyor. Sanki Ozan tekneyi almak için hırsızlık yaptı. Ozan, Fenerbahçe’de en az kazanan futbolculardan birisi. Sonra Cumhurbaşkanımızın önünde ''Bak bu kilolu'' diyor.

O gün çok ağladı. Biz genç delikanlı çocuklarız, böyle şeyler ağırımıza gider. Aziz Başkan, Ozan’ı bu kadar taraftarın önüne atarsa, taraftar da tepkisini ilk ona gösterir. Başkaları gibi iki günde bir sakatım diyebilir, idmana maça da çıkmayabilir. Başkan keşke bunu anlasa'' sözlerini kullandı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a kiloları yüzünden şikayet ettiği Ozan Tufan’a Fenerbahçe taraftarları Vardar maçında ''kebapçıya'' tezahüratı yapmıştı.

YAĞ ORANI YÜZDE 18 ÇIKTI

Sezon öncesi yapılan testlere Ozan’ın vücut yağ oranının yüzde 18 olduğu ortaya çıktı. Atletlerde yağ oranı yüzde 6-13, fit vücutlarda yüzde 14-17 olarak kabul ediliyor.

Ozan Tufan vücudundaki yağ oranı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ozan Tufan Aziz Yıldırım yağ oranı kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.