İrfan Buz: Ozan Tufan, Bayern Münih'te oynar

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Ozan Tufan, Bursaspor'daki eski hocası İrfan Buz tarafından Bayern Münih'e yakıştırıldı. Buz, "Bugün Emre Can’la kıyaslıyorum. Ozan Tufan onun çok mu altında kalır?" yorumunda bulundu.

Teknik direktör İrfan Buz, Fenerbahçe'nin milli orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın Bayern Münih'te ilk 11 oynayabilecek potansiyele sahip olduğunu savundu. A Spor'da katıldığı programda değerlendirmelerde bulunan Buz, "Kıyasladığınız zaman Nuri Şahin Real Madrid, Liverpool gördü. Emre Can’a bakıyoruz, neden Ozan Tufan bir Kimmich’in yanında, Groetzka’nın yanında Bayern Münih forması giymesin?" dedi.

KOY OYNAR, SIRITMAZ

Ozan Tufan'ın Bursaspor'dan eski hocası olan İrfan Buz, şunları söyledi:

"25 yaşında 50 milli maç… Herkes diyor ki, bir maçla nasıl değerlendiriyorsun Ozan Tufan’ı? Ben Ozan Tufan’ı 2013-14 sezonunda Bursaspor’da oynattığımda, 10 maç oynattıktan sonra Fatih Terim milli takıma aldı ve yükseldi. Bugün Emre Can’la kıyaslıyorum. Ozan Tufan onun çok mu altında kalır? Bayern Münih’te kadrosuna baktığımda Ozan Tufan’ı orada görüyorum.Koy ilk 11’e oynar. Bunun altını da doldurayım. İddialıyım bu konuda.

O potansiyel var. İnanılmaz fuleli, fizikli, tam Avrupa futboluna uygun bir orta saha oyuncusu. Müthiş bir enerji, çabukluk, her şey var…

Ozan Tufan o takımda, Bayern Münih’te, üst düzey isimlerle sınıf atlar. Ben potansiyelinden bahsediyorum."

 

İrfan Buz: Ozan Tufan, Bayern Münih'te oynar ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ozan Tufan Bayern Münih irfan buz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.