Ozan Orhon ile Selcan Demirci'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

90'lı yıllara şarkılarıyla damga vuran Türk pop şarkıcısı Ozan Orhon, dördüncü evlililiğini geçtiğimiz yıl Selcan Demirci ile yapmıştı. Şimdilerde babalık heyecanı yaşayan 50 yaşındaki sanatçı Ozan Orhon'un bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bebeğinin kız olacağını duyurdu.

Şarkılarıyla 90'lı yıllarda fırtınalar estiren Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Ozan Orhon, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kabin memuru sevgilisi Selcan Demirci ile nikah masasına oturarak dördüncü evliliğini gerçekleştirmişti. Daha önce Ebru Şallı, Yeşim Erçetin ve Birgül Orhon ile evlenen Ozan Orhon aradığı mutluluğu Selcan Demirci'de bulmuştu. Yeşim Erçetin ile evliliğinden Lara Yağmur Orhon adında bir kızı bulunan Ozan Orhon ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. 

ozan orhon


''KIZIMIZI SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM''

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada paylaştığı bebek patiği fotoğrafıyla baba olacağını müjdeleyen ünlü şarkıcı şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı. 72 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından eşiyle romantik bir karesini paylaşan Ozan Orhon fotoğrafın altına şu notu düştü: ''Canımın yarısı, en zor günlerde beraber kenetlendik bu hayat yoluna. Beraber yürüyoruz el ele nefesim. Şimdi artık beklemek sabırsızlandırıyor beni. Aylar çabuk geçsin, kızımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Büyük ailem. Sevgi hayattaki en büyük mucizedir.''

 ozan orhon


OZAN ORHON'UN EVLİLİKLERİ

İlk evliliğini 1997 yılında Ebru Şallı ile yapan sanatçı Sabancı Korusu'nda muhteşem bir törenle dünyaevine girmişti bir yıl sonra boşanmıştı.

İkinci evliliğini 2000 yılında manken Yeşim Erçetin ile yaptı. Bu evlilikten Lara Yağmur adında bir kızı olan sanatçı 2003 yılında Erçetin ile yollarını ayırdı.

Üçüncü evliliğini 2014 yılında Birgül Orhon ile yapan şarkıcı aradığı mutluluğu bulamayıp boşanmıştı.

Geçtiğimiz yıl dördüncü evliliğini yapan Ozan Orhon, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Selcan Demirci geçtiğimiz yıl Ağustos ayında nikah masasına oturdu.

 

Ozan Orhon ile Selcan Demirci'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Selcan Demirci Ozan Orhon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.