Ozan Kabak'tan Selçuk İnan mesajı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 Kulübü'nde forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, dün aktif futbolu bıraktığını açıklayan eski takım arkadaşı ve kaptanı Selçuk İnan için paylaşımda bulundu. Kabak paylaşımında, "Yalnızca bir kaptan değil, aynı zamanda güven veren ve samimi bir rehber oldun." ifadelerini kullandı.

Ozak Kabak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Galatasaray forması giydiğimiz dönemde benim için yalnızca bir kaptan değil, aynı zamanda güven veren ve samimi bir rehber oldun. Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Ozan, Galatasaray'da Selçuk İnan ile birlikte oynadığı dönemden fotoğraflar da paylaştı.

Ozan Kabak'tan Selçuk İnan mesajı

 

Ozan Kabak'tan Selçuk İnan mesajı ile ilgili etiketler Galatasaray Sosyal Medya Ozan Kabak Selçu İnan Shalke 04 Sosyal medya paylaşımı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.