Ozan Kabak fırtınası! Avrupa'yı sallıyor...

Galatasaray altyapısından yetiştikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında Stuttgart'a transfer olan, bu sezonun başında ise Schalke 04'ün yolunu tutan milli oyuncu Ozan Kabak, performansıyla adından söz ettirdi. Oynadığı futbolla Schalke 04 ilk 11'indeki yerini sağlamlaştıran 20 yaşındaki stoper o listeye girmeyi başardı.

İspanya'nın dünyaca ünlü gazetesi Marca, Avrupa futboluna yakın zamanda damga vurması beklenen beş merkez savunma oyuncusunu seçti.

Ozan Kabak fırtınası! Avrupa'yı sallıyor...

Oyuncu seçimlerinde istatistiklerden faydalanan Marca, milli futbolcu Ozan Kabak'ı da listesine dahil etti.

Listede Ozan Kabak'ın yanı sıra RB Leipzig'in 21 yaşındaki yıldız savunmacısı Dayot Upamecano, Real Sociedad'dan 23 yaşındaki stoper Robin Le Normand, Lille forması giyen 22 yaşındaki Gabriel Magalhaes ve Villarreal'den 23 yaşındaki Pau Torres'e de yer verildi.

"PIQUE'DEN DAHA İYİ"

Ayrıca haberde Almanya ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen Ozan Kabak'ın pas istatistikleri dışında, top kapma, top çalma, uzaklaştırma ve hava topu kazanma istatistiklerinin hepsinde Gerard Pique'den daha iyi olduğunun altı çizildi.

Ozan Kabak fırtınası! Avrupa'yı sallıyor... ile ilgili etiketler Ozan Kabak Bundesliga marca Dayot Upamecano Robin Le Normand Gabriel Magalhaes Pau Torres
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.