Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahnesi olay oldu!

İzleyicinin merakla beklediği Fi, 2. sezonuna dün gece başladı. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in duştaki öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.

Puhu TV'de yayınlanan 'Fi' dizisine geçen sezon Ozan Güven (Can Manay) ile Serenay Sarıkaya'nın (Duru) cesur sahneleri damga vurmuştu. Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde "Bu sezon öpüşme, sevişme yok" açıklamasını yapmıştı. Ancak 'Fi'nin yeni bölümünde cesur sahneler vardı.

Puhu TV'de internet üzerinden yayınlanan Fi, 2. sezonda Çi ismiyle yayınlanmaya başlandı. Dün gece 2. sezon ilk bölümü yayınlanan dizinin duş sahnesi en çok konuşulan konu oldu.

5a06a7f7c03c0e46743fcf80

CAN MANAY İLE DURU'NUN SAHNELERİ ÇOK KONUŞULACAK

Can Manay karakterine hayat veren Ozan Güven ile Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya'nın duşta öpüşme sahneleri yine çok konuşuldu.

Dizi için bu sezon "Daha az ateşli sahne olacak" dense de ilk bölümden ateşli sahneler geldi.

Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahnesi olay oldu! ile ilgili etiketler çi yeni sezon duş öpüşme sahnesi duru can manay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.