Ozan Anlaş ile Nilüfer Çelik boşandı! Kızlarının velayeti anneye verildi

KARO müzik grubunun eski solisti Ozan Anlaş ile 7 yıl önce hayatını birleştirdiği vokal koçu Nilüfer Çelik'in evliliği bitti. Sanatçı çift 10 dakika içinde boşandı. İkilinin kızlarının velayeti ise anneye verildi.

2015 yılında dünyaevine giren 40 yaşındaki müzisyen Ozan Anlaş ile Nilüfer Çelik'ten kötü haber geldi. 6 yaşında bir kız çocukları olan çift evliliklerini sonlandırdı.

Ozan Anlaş ile Nilüfer Çelik boşandı! Kızlarının velayeti anneye verildi

 

İddiaya göre çiftin iyi giden evliliği zamanla çatırdamaya başladı. Nilüfer Çelik de avukatı Selim Yahni aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ nedeniyle anlaşmalı olarak boşanma davası açtı.

 

ÇOCUKLARININ VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mahkeme, çiftin çocuğunun velayetini anneye verdi. Ozan Anlaş ile çocuk arasında kişisel ilişki tesisi kurulmasına hükmeden mahkeme, ünlü şarkıcının çocuğuna aylık 3 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.

Ozan Anlaş ile Nilüfer Çelik boşandı! Kızlarının velayeti anneye verildi - Resim : 2

 

Ozan Anlaş ile Nilüfer Çelik boşandı! Kızlarının velayeti anneye verildi ile ilgili etiketler boşanma mahkeme dava Ozan Anlaş Nülifer Çelik velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.