Özalan: Ortaklar birbiriyle savaşıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Paçacı’nın, Akşener’in talimatıyla istifa ettiğini vurgulayan AK Partili Özalan, “Ortaklar birbiriyle savaşıyor. Partilerinin içinde de savaş var. Hatta kendi seçmenleriyle bile savaşıyorlar. Kaos İttifakı!” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, altılı masayı sarsan istifa haberine ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Özalan: Ortaklar birbiriyle savaşıyor

"ORTAKLAR BİRBİRİYLE SAVAŞIYOR"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı’nın, Meral Akşener’in talimatı doğrultusunda istifasını verdiğini vurgulayan AK Partili Özalan, “Ortaklar birbiriyle savaşıyor. Partilerinin içinde de savaş var. Hatta kendi seçmenleriyle bile savaşıyorlar. Kaos İttifakı!” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA MUHALEFET EDEN PAÇACI İSTİFA ETMİŞTİ

Paçacı, “Ülkemizin ve milletimizin umudu olan Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum. Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, Aynı zamanda, Altılı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla; İYİ Parti’deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.” ifadeleriyle İYİ Parti’den yollarını ayırdığını duyurmuştu.

Paçacı, “Kemal Bey adaylıkta diretirse İYİ Parti kendi adayını çıkartabilir.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Özalan: Ortaklar birbiriyle savaşıyor ile ilgili etiketler Alpay Özalan Cihan Paçacı Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.