Oyunculukta Büyük Zirve! Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer Ciğer Dağladınız!

Bu akşam Baba dizisi 18. bölümü izlediyseniz Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in kavuşma sahnesindeki performanslarına hayran kalmışsınızdır. Dizideki uyumları ilk bölümden bu yana çok konuşulan ikili bu akşam da en çok konuşulan isimler arasındaydı.

Show tv dizisi Baba yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Hakan Kurtaş'ın başrollerinde olduğu Baba dizisi 18. bölümünde öyle bir sahne yer aldı ki diziyi sezon başından bu yana takip edenler ilk kez bu kadar dram dolu sahnelere şahit oldu.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in kavuşma sahneleri bu akşam en çok konuşulan dizi sahnesi oldu. Dizinin yeni sezonunda yaşanan senaryo değişikliği bir süre izleyiciyi şaşırtsa da son bölümde yer alan sahneler adeta sezonun yeni başladığını gösterdi.

BABA DİZİSİNDE AĞLATAN BULUŞMA!

Baba Dizisi yeni bölümde yer alan Kadir Saruhanlı ve Emin Saruhanlı baba oğul buluşma sahneleri dram doluydu. İkilinin performansları geceye damga vurdu.

İşte O sahne

Oyunculukta Büyük Zirve! Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer Ciğer Dağladınız! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer baba dizisi tolfa sarıtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.