Oyunculuğa ara verdi, 4 kıta, 32 ülke ve 90 şehir gezdi!

Son olarak İnadına Aşk dizisinde rol alan Elvin Levinler, oyunculuğa bir süre ara verdi. Eşi Bülent Hacıömeroğlu ile dünyayı gezen Levinler bugüne kadar 4 kıta 32 ülke ve 90'dan fazla şehir gezdi. Levinler seyahatlerde çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan sık sık takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

2016 Ağustos ayında evlendiği eşi Bülent Hacıömeroğlu ile dünyayı gezen Elvin Levinler, oyunculuğunun yanı sıra global markalara uluslararası projeler de üretiyor.

erwerwqer

Bu gezilere 19 yaşında Hindistan'a giderek bir sosyal sorumluluk projesiyle başladığını söyleyen Levinler, seyahate çıkarken nasıl hazırladınğını ise şöyle anlatıyor: "Eskiden uzun uzun listeler yapardım. Artık çok hızlandım pek uğraşmıyorum. Çok alternatifli üst baş koymamaya çalışıyorum.

werwerwqr

Mutlaka koşu ayakkabılarımı ve spor eşyalarımı alıyorum. Gezi notlarımı yazdığım defterlerimi ve fotoğraf makinelerim olmazsa olmazım." İşte 29 yaşındaki Levinler'in seyehatlerinden yansıyan bazı fotoğraf kareleri...

wqerwerqwr

ELVİN LEVİNLER KİMDİR?

Elvin Levinler 24 Nisan 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 28 yaşında olan güzel oyuncu Elvin Levinler Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra burslu olarak Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazanmıştır.

Elvin Levinler üniversiteye devam ederken Türk Atlantik Gençlik Konseyinde genel sekreter olarak çalışmayı sürdürdü. Bu kapsamda yurt dışında pek çok konferansa katılan güzel oyuncu Elvin Levinler Türkiye’yi temsil etmeyi başardı.

Elvin Levinler’in boyu 1.67, kilosu ise 52’dir. Elvin Levinler‘in göz rengi mavi, saçları ise kahverengidir.

Elvin Levinler Ağustos 2016’da sevgilisi Bülent Kocamanoğlu ile Bodrum’da dünya evine girmiştir.

ELVİN LEVİNLER EKRANLARLA NASIL TANIŞTI?

Dans ve müziğe karşı yoğun ilgisi olan Elvin Levinler Özlem Güzel’in dans ve müzik okulunda eğitim aldı.

2011 yılında bale öğretmenliği diploması alan Elvin Levinler “Alemin Kıralı” adlı diziyle herkesin tanıdığı bir oyuncu haline gelmiştir.

“Alemin Kıralı” adlı dizide Ayben karakterini canlandıran Elvin Levinler başarılı oyunculuğuyla herkes tarafından tanınmıştır.

ELVİN LEVİNLER’İN ROL ALDIĞI DİZİLER

Elvin Levinler’in rol aldığı diziler arasında; Alemin Kıralı, Salih Kuşu, Babam Sınıfta Kaldı ve Milat dizisi bulunmaktadır. Elvin Levinler pek çok reklam filminde de başarılı oyunculuk sergilemiştir.

Elvin Levinler Tofita, Caramio ve Elidor gibi ünlü markaların reklamlarında oynadı. Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Elvin Levinler’in şu an rol aldığı herhangi bir proje bulunmamaktadır.

Oyunculuğa ara verdi, 4 kıta, 32 ülke ve 90 şehir gezdi! ile ilgili etiketler oyuncu elvin levinler 4 kıta 32 ülke 90 şehir gezi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.