Oyuncu ve model Charlbi Dean 32 yaşında vefat etti

Güney Afrikalı model ve oyuncu Charlbi Dean, New York'ta hayatını kaybetti. 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz Mayıs ayında Cannes Film Festivalinde Palme d'Or ödülüne layık görülen Üzüntü Üçgeni'nde de başrol oynamıştı.

Bu yıl 75'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde ‘Altın Palmiye’ ödülünü kazanan Hüzün Üçgeni (Triangle of Sadness) filminin başrol oyuncusu Charlbi Dean hayatını kaybetti. Oyuncunun ‘ani bir hastalık’ sebebiyle New York'ta hayatını kaybettiği açıkladı. Henüz 32 yaşında olan ve dört ay önce nişanlanıp hayatında yeni bir sayfa açan Charlbi Dean'in ölüm haberi, duyanları yasa boğdu.

 Bu yıl 75'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde ‘Altın Palmiye’ ödülünü kazanan Hüzün Üçgeni (Triangle of Sadness) filminin başrol oyuncusu Charlbi Dean hayatını kaybetti. Oyuncunun ‘ani bir hastalık’ sebebiyle New York'ta hayatını kaybettiği açıkladı. Henüz 32 yaşında olan ve dört ay önce nişanlanıp hayatında yeni bir sayfa açan Charlbi Dean'in ölüm haberi, duyanları yasa boğdu.  Modellikten oyunculuğa geçen Dean, 2018’de yayınlanan Black Lightning isimli dizide de canlandırdığı Syonide karakteriyle şöhrete kavuşmuştu.  TRAFİK KAZASINDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ  2008’de bir trafik kazası geçiren ve kaburgaları, kolu ve dirseği kırılan Dean’in ciğerleri de büyük hasar görmüştü. Manken Luke Volker ile nişanlı olan Dean Woody Harrelson ve Harris Dickinson’la oynadığı filminin ise Ekim ayında vizyona girmesi bekleniyor.  DÖRT AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI   Tam adı Charlbi Dean Kriek olan genç yıldız dört ay önce, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Luke Chase Volker ile nişanlanmıştı. Bu mutlu olay için de New York'un Manhattan kentinde bir sokağı tercih etmişti genç çift. Bunun nedeni de bu sokağın,ilk kez öpüştükleri yer olmasıydı.

Modellikten oyunculuğa geçen Dean, 2018’de yayınlanan Black Lightning isimli dizide de canlandırdığı Syonide karakteriyle şöhrete kavuşmuştu.

TRAFİK KAZASINDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

2008’de bir trafik kazası geçiren ve kaburgaları, kolu ve dirseği kırılan Dean’in ciğerleri de büyük hasar görmüştü. Manken Luke Volker ile nişanlı olan Dean Woody Harrelson ve Harris Dickinson’la oynadığı filminin ise Ekim ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Oyuncu ve model Charlbi Dean 32 yaşında vefat etti

DÖRT AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI


Tam adı Charlbi Dean Kriek olan genç yıldız dört ay önce, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Luke Chase Volker ile nişanlanmıştı. Bu mutlu olay için de New York'un Manhattan kentinde bir sokağı tercih etmişti genç çift. Bunun nedeni de bu sokağın,ilk kez öpüştükleri yer olmasıydı.

 Triangle Of Sadness (Hüzün Üçgeni)

İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un TRT ortak yapımı filmi "Hüzün Üçgeni" (Triangle of Sadness), bu yıl düzenlenen 75. Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye"nin sahibi olmuştu. Türkiye, İsveç, Fransa, ABD, İngiltere, İsviçre, Yunanistan ortak yapımı "Hüzün Üçgeni", modellik yapan genç çift Carl ve Yaya'nın milyarder yolcuların bulunduğu süper lüks bir gemiyle çıktığı gezide başından geçenleri anlatıyor.

 

Oyuncu ve model Charlbi Dean 32 yaşında vefat etti ile ilgili etiketler Triangle Of Sadness 75. Cannes Film Festivali altın palmiye Charlbi Dean
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.