Oyuncu Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakalarının artmasıyla ünlüler dünyasından isimler de koronavirüse yakalandıklarını açıklamaya başladı. Son olarak Arka Sokaklar dizisi başladığı ilk günden beri Mesut Komiser rolünü canlandıran Şevket Çoruh'un koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Koronavirüs salgınında vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Televizyon ve müzik dünyasından da pek çok kişiye bulaşan virüse son olarak 47 yaşındaki oyuncu Şevket Çoruh yakalandı.

Oyuncu Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı

Oyuncu Şevket Çoruh'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Koronavirüse yakalandığını duyuran Çoruh, sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Ah be pozitif bir sen eksiktin. Üzgünüm çok. Sağlık olsun" ifadelerine yer verdi.

Oyuncu Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı - Resim : 2
8 Mart'ta hayatını kaybeden Rasim Öztekin, geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden biri olan 'Dümbüllü Kavuğu'nu, sağlık sorunları nedeniyle Şevket Çoruh'a devretmişti. Çoruh, Kavuğun 6'ıncı sahibi olmuştu.

Oyuncu Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı - Resim : 3

 

Oyuncu Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Şevket Çoruh Arka Sokaklar mesut komiser
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.