Oyuncu Özgü Kaya'nın acı kaybı

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan ünlü oyuncu Özgü Kaya, aldığı acı haberle sarsıldı. 25 yaşındaki oyuncunun anneannesi hayatını kaybetti. Kaya, acı haberi Instagram sayfasından duygusal bir mesajla duyurdu. Kaya'ya sevenleri attığı mesajlarla destek verdi.

Genç oyuncu Özgü Kaya'nın anneannesi hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, uzun süredir yaşam mücadelesi veren anneannesinin vefat haberini Instagram hesabından duyurdu.


Kaya, anneannesinin ardından duygusal bir mesaj paylaştı; "Güzel kalpli ananem, pamuğum melek oldu... Uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesine narin bedeni dayanamadı. İçimde iyiliğe, insanlığa, sevgiye dair ne varsa o güzel kalbine binlerce şükür! Ona beslediğim minnet tarifsiz. Duruşuyla, bakışıyla asil kadınım, misss kokulum, güçlü melegim, kalbine evreni sığdırabilenim iyi ki sen! En güzel yerde bize eşlik edeceğini biliyorum. Kokun hep hatrımda, seni çok seviyorum."

Oyuncu Özgü Kaya'nın acı kaybı


 

Oyuncu Özgü Kaya'nın acı kaybı ile ilgili etiketler Özgü Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.