Oyuncu Nurettin Uçar, Taksim'deki patlamada eşini ve kızını kaybetti

Taksim İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıda yaşamını yitiren Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar'ın, ünlü oyuncu Nurettin Uçar'ın eski eşi ve 15 yaşındaki kızı olduğu öğrenildi. Hem eşini hem de kızını kaybetmenin acısını yaşayan Nurettin Uçar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

Taksim İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan hain terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralanmıştı. Anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da saldırıda hayatını kaybetmişti. Arzu Özsoy'un oyuncu Nurettin Uçar'ın eski eşi ve Yağmur Uçar'ın da kızları olduğu ortaya çıktı.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Arka Sokaklar ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle tanınan oyuncu Nurettin Uçar, İstiklal Caddesi'nde patlamada henüz 15 yaşındaki kızı Yağmur Uçar'ı ve eski eşi Arzu Özsoy'u kaybetti.

NURETTİN UÇAR'DAN KAHREDEN PAYLAŞIM


Hain saldırıda kızı ve eşini kaybeden oyuncu Nurettin Uçar sosyal medya hesabından yürek yakan bir paylaşımda bulundu.

Nurettin Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kabrin nur mekanın cennet olsun datlu kızım. Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur ve annesi ile birlikte ikindi namazını müteakip Şirin Evler Ulu Cami'de" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Nurettin Uçar, Taksim'deki patlamada eşini ve kızını kaybetti

 

HAİN SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bakan Soylu, saldırıda hayatını kaybedenlerin kimliklerini şöyle açıkladı:


-Arzu Özsoy İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar Ereğli 2007 doğumlu

-Yusuf Meydan Palu 1988 doğumlu

-Ecrin Meydan Seyhan 2013 doğumlu

-Adem Topkara Gümüşhane 1982 doğumlu ve eşi Mukaddes Topkara Rize 1985 doğumlu.

 

NURETTİN UÇAR KİMDİR?

Nurettin Uçar, 1965 yılında Karadeniz Ereğli Aydın Köyü-Armutlucuma'da dünyaya geldi. Karadeniz Ereğli'de çeşitli radyolarda 'Gezgin" başlığı altında 20 yıl boyunca müzik programları yapan Uçar, 2018 yılında Karadeniz Ereğli Belediyesi'nden emekli oldu.

Daha sonra dizi ve sinema oyunculuğu kariyerine başlayan Uçar, aynı zamanda Karaelmas Kalkındırma Platformu Kurucu Üyesidir.

Nurettin Uçar, Diriliş Ertuğrul, Arka sokaklar ve Hay Sultan gibi yapımlarda rol almıştır. 

nurettin uçar kimdir

 

 

Oyuncu Nurettin Uçar, Taksim'deki patlamada eşini ve kızını kaybetti ile ilgili etiketler Yağmur Uçar Nurettin Uçar Arzu Özsoy patlama Taksim İstiklal Caddesi Beyoğlu Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.