Oyuncu Levent Ülgen'i isyan ettiren paylaşım

Ünlülerin sağlık durumlarıyla ilgili sosyal medyada çıkan haberlere bir yenisi daha eklendi. Bir sosyal medya hesabından 59 yaşındaki dizi ve tiyatro oyuncusu Levent Ülgen'e ait olduğu iddia edilen fotoğraf yayınlandı. Gördüğü fotoğraf karşısında neye uğradığını şaşıran Ülgen, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

"Ünlü oyuncu bakın şimdi ne halde! İşte yürek yakan son hali!" başlığı ile sosyal medyada paylaşılan fotoğaflar usta oyuncu Levent Ülgen'i harekete geçirdi.

Gördükleri karşısında neye uğradığını şaşıran Ülgen, kişisel hesabından açıklama yaparak tepkisini şu sözlerle dile getirdi;

"Sosyal medyada çıkan bu haber doğru değildir. Fotoğraftaki kişi ben değilim, o kişiye de şifalar diliyorum. Ayrıca ülkemiz son zamanlarda bir çok sorunla boğuşurken, magazin haber adı altında bu gibi yayınlar yapmak gerçekten ahlaksızlık ve sorumsuzluktur. Bilgilerinize…"

Oyuncu Levent Ülgen'i isyan ettiren paylaşım


LEVENT ÜLGEN KİMDİR?

Ömer Levent Ülgen, 1962 yılında Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde doğdu. Ankara İnönü Lisesi'ni, ODTÜ Fizik Bölümü'nü ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitiren Ülgen, Tiyatroya Erkan Yücel'in Ankara Halk Tiyatrosu'nda başladı.

Ülgen, Atçalı Kel Mehmet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti.

Erkan Yücel'in ölümünün ardından pek çok sanatçı gibi Ankara Halk Tiyatrosu'ndan koparak Rutkay Aziz yönetimindeki Ankara Sanat Tiyatrosu'na katılan Ülgen, bu tiyatroda çeşitli oyunlarda sahne alırken, Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim görme hakkını kazandı. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı ve bu dönemde yüksek lisansını tamamladı.

Ülgen, 2002'de yayınlanmaya başlayan En Son Babalar Duyar isimli televizyon dizisindeki "üçkağıtçı hayırsız damat Kadir" rolüyle tanındı. Bu karakter ve özellikle ağzından düşürmediği "Hallederiz" repliği o kadar çok tuttu ki, hem karakterin hem de Ülgen'in adı bir süre sonra "Hallederiz Kadir"e çıktı.

Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Tülay Bursa ile bir süre evli kalan Ülgen, tiyatro ve sinema çalışmalarına Ankara ve İstanbul'da devam ediyor. Ayrıca TRT'de yayınlanan Bir Kelime Bir İşlem programını sundu.

Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarında aktif olarak görev alan Ülgen, Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nin geleneksel Nazım Günleri'nde de, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nâzım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol aldı.

2008-2012 yılları arası Kanal D'de yayınlanan Akasya Durağı adlı dizide "Sinan Kaya" karakterini canlandıran Ülgen, 2 Şubat 2013'te yayın hayatına başlayan Bizim Okul dizisinde "Kimyacı Sıfırcı Ziya" karakterini canlandırdı.

Ülgen, 2015'te yayın hayatına başlayan "Kiralık Aşk" dizisinde "Necmi İplikçi" karakterini canlandırırken son olarak Ata Demirer ile Niyazi Gül Dörtnala filminde oynadı.

levent ülgen

Oyuncu Levent Ülgen'i isyan ettiren paylaşım ile ilgili etiketler Levent Ülgen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.