Oyuncu Hakan Yufkacıgil burnunu kıran taksi şoföründen şikayetçi oldu

Daha önce Çemberimde Gül Oya, Pulsar, Akasya Durağı, Cesur Yürek, Payitaht: Abdülhamid, Av Mevsimi gibi yapımlarda rol alan oyuncu Hakan Yufkacıgil'i kısa mesafe yolculuk yapmak istediği gerekçesiyle taksiye alınmayan ve burnunu kıran taksici Burak D. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hakan Yufkacıgil'in kavga ettiği taksici hakkında 'Kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçundan 7.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

42 yaşındaki oyuncu Hakan Yufkacıgil, 21 Ocak günü gece 03.00 sıralarında Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde bir taksiye binmek istedi. Ticari bir taksiyi durduran oyuncu, taksiye bindikten sonra Akatlar durağına gitmek istedi. Taksiden indikten sonra ticari taksinin plakasının fotoğrafını çekmek için telefonunu çıkaran ünlü oyuncu, bu sırada yine taksi şoförü ile tartışmaya başladı. Taksiden inerek ünlü oyuncunun yanına giden şoför ile oyuncu arasındaki tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü.


GÖZLERİNİ HASTANEDE AÇTI

Yoldaki diğer sürücüler kavgaya müdahale etmek istediğinde ise genç oyuncu aldığı darbenin etkisiyle kendisinden geçti. Gözlerini açtığında hastanede olan Yufkacıgil'in burnunda kırık, el bileğinde ve parmaklarında çatlaklar oluştuğu ortaya çıktı.


TAKSİ ŞOFÖRÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Ünlü oyuncu, kendisini darp eden taksi şoföründen şikâyetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şoför Burak D. ifadesinde oyuncunun aşırı alkollü olduğunu ileri sürerek, "Aracın ön kaputuna kendini attı ve video çekmeye başladı. Aşırı alkollü olduğu için tutup aracın önünden çekilmesini söyledim. Bana sinkaflı küfürler etti. Diğer araç sürücülerine de küfür etmeye başladı. Bu sırada bana saldırdı. Aldığım darbe nedeniyle kafamdan yaralandım. Aracıma vurduğu için maddi zarara uğradım. Şahsı kimin dövdüğünü bilmiyorum, ben oradan ayrılmıştım" diyerek kendisini savundu.


HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda taksi sürücüsü hakkında 'Kemiklerin Kırılmasına Sebebiyet Verecek Şekilde Kasten Yaralama' suçundan 7,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 Oyuncu  Hakan Yufkacıgil burnunu kıran taksi şoföründen şikayetçi oldu

Hazırlanan iddianamede, Yufkacıgil'in, şüphelinin kullandığı ticari taksiye binerek evine gitmek istediği ancak mesafenin kısa olması nedeniyle taksici şüpheli Burak ile müşteki Hakan arasında tartışma yaşandığı, şüpheli Burak'ın, müşteki Hakan'ı araçtan indirdiği, müşteki Hakan'ın ise şüpheli Burak'a hitaben tehdit ve hakarette bulunduğu, ikili arasında yaşanan arbedede Hakan'ın darp edildiği anlatıldı. Hakan Yufkacıgil'in sürücünün malına zarar verdiği, darp ettiği ve hakaretler savurduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma sürüyor.

 

Oyuncu Hakan Yufkacıgil burnunu kıran taksi şoföründen şikayetçi oldu ile ilgili etiketler soruşturma Hakan Yufkacıgil hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.