Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendiğini sosyal medyadan duyurdu, eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı

51 yaşındaki oyuncu Günay Karacaoğlu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile hayatını birleştirdi. Üçüncü kez nikah masasına oturan Karacaoğlu sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Karacaoğlu'na ilk tebrik eski eşi Şevket Çoruh'tan geldi.

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda rol alan, 'Yarım Elma' dizisinde hayat verdiği Gonca karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Günay Karacaoğlu 3'üncü evliliğini yaptı. Günay Karacaoğlu, bir süredir birlikte olduğu Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile hayatını birleştirdi. Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile sade bir törenle nikah masasına oturan 51 yaşındaki oyuncu sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendiğini sosyal medyadan duyurdu, eski eşi Şevket Çoruh sessiz kalmadı

EVLENDİĞİNİ INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Nikahtan karelerini Instagram hesabından paylaşan Günay Karacaoğlu, paylaşımının altına ''Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi ‘evet’ dedim❤️'' notunu düştü. Çifte takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Karacaoğlu'nun eski eşi Şevket Çoruh'un fotoğrafa yorum yapması ise dikkat çekti. Eski eşinin nikah fotoğraflarına ŞEvket Çoruh "Çok güzelsiniz, mutluluklar" yorumunda bulundu.

Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendiğini sosyal medyadan duyurdu, eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı - Resim : 2


GÜNAY KARACAOĞLU'NUN ESKİ EŞLERİ

Günay Karacaoğlu ilk evliliğini 1993 yılında meslektaşı Şevket Çoruh ile yapmış, çift 2005 yılında yollarını ayırmıştı. İkinci evliliğini 2008 yılında yapımcı Cengiz Çağatay ile gerçekleştiren Karacaoğlu bu evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamamış ve iki yıl sonra boşanmıştı. Günay Karacaoğlu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile üçüncü evliliğini gerçekleştirdi.

Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendiğini sosyal medyadan duyurdu, eski eşi Şevket Çoruh sessiz kalmadı

Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendiğini sosyal medyadan duyurdu, eski eşi Şevket Çoruh kayıtsız kalmadı ile ilgili etiketler Düğün nikah Sosyal Medya Şevket Çoruh Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı günay karacaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.