Oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun evliliği tek celsede bitti

Aşk ve Ceza, Yalan Dünya, Evli ve Öfkeli, Kadın, Zümrüdüanka, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan 38 yaşındaki oyuncu Gökçe Eyüboğlu’nun evliliği 10 dakikada bitti. Gökçe Eyüboğlu, eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ile tek celsede boşandı.

38 yaşındaki tiyatro ve dizi oyuncusu Gökçe Eyüboğlu'nun evliliği bitti. Rol aldığı 'Evlilik Hakkında Her şey' dizisinde boşanma avukatı Sanem Cevher karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu, mühendis eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ile evliliklerini gözden uzak yaşıyordu. Evliliği hakkında "Sektörden biri değil eşim. Kendi özelimiz haricinde onun özeline de ayrıca saygı duyuyorum ve evet, bilinçli olarak göz önünde olmamayı tercih ediyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

EVLİLİK BİRLİĞİNİN TEMELDEN SARSILMASINI GEREKÇE GÖSTEREREK BOŞANDILAR

Gökçe Eyüboğlu ve eşinden kötü haber geldi. Anlaşmazlık yaşayan Eyüboğlu çifti İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle boşanma davası açtı.

Oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun evliliği tek celsede bitti

GİZLİLİK KARARI ALDIRDILAR

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve mühendis eşi Selçuk Öner Eyüboğlu katıldı. Tarafların talebi üzerine mahkeme dosya hakkında gizlilik kararı aldırdı. 10 dakika süren boşanma davasında çift tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun evliliği tek celsede bitti - Resim : 2

 

Oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun evliliği tek celsede bitti ile ilgili etiketler boşanma Selçuk Öner Eyüboğlu Gökçe Eyüboğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.