Oyuncu Emre Kınay, habersiz yol çalışması yapan İBB'ye ateş püskürdü: "Dingonun ahırı..."

Oyuncu Emre Kınay, Kadıköy'de habersiz yapılan yol çalışması nedeniyle İBB ve Kadıköy Belediyesi'ne ateş püskürdüğü bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda İBB ve Kadıköy Belediyesi'ne çok sert sözlerle yüklendi.

"GÖSTERİ YETİŞMEZSE HESABINI KİM VERECEK?"

Turne için Kadıköy Moda'daki evinden çıkıp uçağa yetişmeye çalıştığını söyleyen Emre Kınay, "Uçağı kaçırdım. 2.500 TL uçak bileti çöp oldu. Gösteri yetişmezse bunun hesabını kim verecek?" dedi.

Emre Kınay'ın sözleri şu şekilde:

"Ben Moda'da yaşıyorum. İstanbul Belediyesi İGDAŞ, hiçbir bilgilendirme yapmadan tek yolu kapatmış. Ambulansın da hastanın da uçağa yetişmesi gereken vatandaşın da oradan geçtiği yolu kapatmışsınız. İskeleye doğru yönlendirme var onu da yapmamışsınız. 150 metreyi 1 saat 10 dakikada geldim. Neresinden tutsan dökülüyor. İGDAŞ böyle bir şey yapacaksa söyleyemez mi 'Doktor Esat Işık Caddesi'nde bir doğalgaz çalışması yapılacaktır. Ona göre tedbirinizi alın' uçağı kaçırdım. Kim bu sorumluluğu alacak? Kim bunun sorumlusu; Ekrem İmamoğlu mu? Ulaştırma Bakanlığı mı? İGDAŞ mı? Sonra adın deliye çıkıyor, çıkar tabi. Olacak iş mi 2 bin 500 liram gitti. Ben bir uçak için kaç saat önceden çıkabilirim ki böyle bir salaklık olabilir mi? Liyakatsiz insanların iş yaptı bir dingonun ahırı ya."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

emrekinay (@emrekinay)'in paylaştığı bir gönderi

Oyuncu Emre Kınay, habersiz yol çalışması yapan İBB'ye ateş püskürdü: "Dingonun ahırı..." ile ilgili etiketler Emre Kınay İBB Ekrem İmamoğlu Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.