Oyuncu Dilara Akyüsek yıldız futbolcuya gönlünü kaptırdı!

Daha önce adı Hakan Sabancı ile anılan oyuncu Dilara Akyüsek, yıldız bir futbolcuya gönlünü kaptırdı. Ünlü çiftin bir aydır birlikte olduğu öğrenildi.

Yer aldığı dizi projeleri adını duyuran Dilara Akyüsek, aşk haberleriyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun adı yıldız bir futbolcu ile anılmaya başladı. İşte detaylar...

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, İlk rolü 2012 yılında 'Evlerden Biri' dizisindeki 'Filiz' karakteri olan, sonrasında 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de 'Mahfiruze Sultan'ı ve 'İstanbullu Gelin'de 'İpek Boran'ı canlandırarak adını geniş kitlelere duyurmuştu. 34 yaşındaki ünlü isim, kendisi gibi oyuncu olan Arka Sokaklar'ın yıldızı Onur Bay ile aşk yaşamıştı. Ayrılığın ardından Hakan Sabancı ve Cihangir'de işletmeci Erken Şen ile anılmıştı.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI!

Dilara Akyüsek, yine aşk haberleriyle gündeme geldi. Ünlü oyuncu bu kez gönlünü bir futbolcuya kaptırdı.

Dilara Aksüyek, Bursaspor'da oynayan yıldız futbolcu Cenk Şahin'le yeni aşka yelken açtı. İkilinin ortalama bir aydır beraberlik yaşadığı ve birlikte Çeşme'de tatil yaptıkları öğrenildi. Bir süredir tatilde olan ikili önceki akşam Alaçatı'daki bir eğlence mekanında sarılarak poz verdi. İkili, sosyal medyada yayılan fotoğraflarının ardından henüz bir açıklama yapmadı.

Oyuncu Dilara Akyüsek yıldız futbolcuya gönlünü kaptırdı!

 

 

Oyuncu Dilara Akyüsek yıldız futbolcuya gönlünü kaptırdı! ile ilgili etiketler oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.