Oyuncu Deniz Çakır adliyede ifade verdi!

Başörtülü kızlara bir AVM'de hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır, başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine geldi. Çakır, adliye çıkışı yaptığı açıklamada "Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi için ayırmadım." dedi.

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan, bir kısmı başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

"ÇOK DAHA FAZLASI YAŞANDI"

Çakır tarafından başörtülü oldukları için sözlü tacize maruz kaldıklarını iddia eden kadınların avukatı Enes Bayraktar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Müvekkillerin Deniz Çakır tarafından başörtüleri sebebi ile maruz kaldıkları nefret söylemi tamamiyle gerçektir. Medyaya yansıyanlardan çok daha fazlası yaşanmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

 ''SUÇLAMALAR BENİM BUGÜNE KADAR DURUŞUMA TERS''

  Deniz Çakır, başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine geldi.

Çakır, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Bahsi geçen hiç birşeyi yapmadım. Suçlamalar benim bugüne kadar duruşuma ters" dedi.

Oyuncu Deniz Çakır adliyede ifade verdi!

Çakır, "Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bugüne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiçbir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim. Suçlamalar benim bu güne kadar ki duruşuma ters. Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bugüne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar" diye konuştu.

Oyuncu Deniz Çakır adliyede ifade verdi! - Resim : 2

Ünlü oyuncu tüm bu yaşananların ardından 'Suçsuzum' dese de olayın mağduru olduklarını iddia eden genç kızlar, Çakır'ı yalanlıyor.

İşte o sözler:

 

Oyuncu Deniz Çakır adliyede ifade verdi! ile ilgili etiketler İstanbul Deniz Çakır