Oyuncu çift Damla Cercisoğlu ile Orçun Kaptan evleniyor! İşte nikah tarihi ve yeri...

"Aşk Kiloyla Tartılmaz" adlı tiyatro oyununda birlikte rol aldığı oyuncu Hazım Körmükçü'den ayrıldıktan sonra 42 yaşındaki oyuncu Orçun Kaptan ile aşk yaşamaya başlayan Damla Cercişoğlu evlilik kararı aldı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan Damla Cercisoğlu ile Orçun Kaptan'ın düğün davetiyesi olay oldu.

“Aşk Kiloyla Tartılmaz”da başrolü paylaşan Hazım Körmükçü ve Damla Cercisoğlu bu yılın ilk aylarında birlikteliklerini noktalamışlardı. Eşyalar yüzünden tartışın ikili yollarını ayırmıştı ve Hazım Körmükçü de oyunu bırakmıştı. Cercisoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile "İlişkide yediğim gol değil, işte yediğim gol çok ağrıma gitti. Hazım'ın iş ahlakı yok. Artık hiçbir tiyatroda iş bulamaz" diye isyan etmişti. Hazım Körmükçü ile ilişkisini sonlandıran tiyatro oyuncusu Damla Cercisoğlu aradığı mutluluğu Orçun Kaptan'da bulmuştu.


EVLİLİK KARARI ALDILAR

Bir süredir birlikte olan 42 yaşındaki oyuncu Orçun Kaptan ile 41 yaşındaki Damla Cercisoğlu evlilik kararı aldı. 10 Eylül'de İstanbul Beyoğlu'nda nikah masasına oturmaya hazırlanan mutlu çiftin düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Damla Cercisoğlu ile Orçun Kaptan'ın düğün davetiyesi ortaya çıktı

DÜĞÜN DAVETİYELERİ OLAY OLDU


Sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşıp güzel haberi duyura Kaptan altına şu notu düştü:

"Elbette "sahne dünyanın aynasıdır" ve elbette "pıtrak gibi çoğalmalıdır" bunu hepimiz biliyoruz. Lakin iki oyuncu, üstelik biri yazar ve yönetmen, diğeri de eşine nazaran yazma gayreti gösteren (ki bu ben oluyorum) bir oyuncu... Böyle iki insanın davetiyesi bizce böyle olmalıydı. Oyun sananlar olmuş. Bakınız; İlk cümle. Sanmayanlar için bakınız. İkinci cümle."

 Damla Cercisoğlu ile Orçun Kaptan'ın düğün davetiyesi ortaya çıktı

Oyuncu Orçun Kaptan, oğlunun annesi Deniz Kaptan’dan 2015 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Oyuncu çift Damla Cercisoğlu ile Orçun Kaptan evleniyor! İşte nikah tarihi ve yeri... ile ilgili etiketler Düğün Damla Cercisoğlu Orçun Kaptan davetiye düğün davetiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.