Oyuncu çift Cantuğ Turay ile Begüm Topçu'nun büyük mutluluğu! İkinci çocukları dünyaya geldi

Bir dönem ilgiyle izlenen 'Deniz Yıldızı' dizisinin setinde tanışan Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'ın arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. 2014 yılında nikah masasına oturan ikili 2017 yılında ilk çocuklarını kucaklarına almışlardı. Cantuğ Turay ile Begüm Topçu bir kez daha anne - baba olmanın heyecanını yaşadı.

Deniz Yıldızı dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Begüm Topçu ile Cantuğ Turay 2014'te evlenmişti. 2017 yılında ilk kez anne - baba olan oyuncu çift 4 yıl sonra aynı heyecanı ve mutluluğu yaşadı.

Hamile olduğunu sosyal medyadan 'kızımıza kardeş geliyor' sözleriyle duyuran Begüm Topçu bebeğini dünyaya getirdi. Müjdeli haberi Instagram'dan duyuran ikili, "Biz bugün 4 kişi olduk… Ailemize hoş geldin kızım." ifadelerini kullandı. 

Oyuncu çift Cantuğ Turay ile Begüm Topçu'nun büyük mutluluğu! İkinci çocukları dünyaya geldi

 

Oyuncu çift Cantuğ Turay ile Begüm Topçu'nun büyük mutluluğu! İkinci çocukları dünyaya geldi ile ilgili etiketler Begüm Topçu Cantuğ Turay doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.