Oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı

Son olarak Zümrüdüanka dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Ceren Yılmaz koronavirüse yakalanmasının ardından durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastaneye kaldırılan Ceren Yılmaz, "Bana hiçbir şey olmaz" diyerek sevenlerinden dua istedi.

''UNUTMAYINKİ BANA HİÇBİR ŞEY OLMAZ''

Koronavirüs tedavisi hastanede devam eden oyuncu Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hasta yatağından fotoğraf paylaşan oyuncu "Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" dedi. Son durumu hakkında bilgi vermek için de bir video paylaşan oyuncu, "Mesaj atan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Maalesef Kovid olmuşum. Ama geçer herhalde, öyle düşünüyorum. Siz bol bol dua edin" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı
Oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı - Resim : 2

Oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Sosyal Medya ceren yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.