Oyuncu Burcu Binici karakolluk oldu!

Oyuncu Burcu Binici, Beşiktaş'ta yeşil ışık yanarken üzerine aracını sürdüğünü ileri sürdüğü polisle tartıştı. Karşısındaki kişinin polis ve komiser olduğunu öğrenen binici 155'i arayarak ihbarda bulundu. Binici ve üzerine araç sürdüğünü iddia ettiği polis karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre, oyuncu Burcu Binici, önceki akşam Beşiktaş sahilde bayan arkadaşı ile yürüyüş yaparken, yayalar için yeşil ışık yandığı sırada karşıya geçerken üzerine doğru bir araç hareket etti. Binici, refleks olarak aracı kullanan kişiye sert bir çıkışta bulundu. Bu sırada aracı kullanan şahsın komiser olması ve Binici’ye karşılık vermesi ortamı iyice gerdi.

Oyuncu Burcu Binici karakolluk oldu!

POLİS, BİNİCİ’Yİ SUÇLADI

Aracından inen ve emniyet mensubu olduğunu söyleyen şahıs Binici'ye kimlik sordu. Aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine Binici, 155'i arayarak polisi polise şikayet etti. Komiser ve Binici en yakın polis karakoluna giderek karşılıklı olarak şikayette bulundu. İfadesini veren komiser, karakol çıkışında “Bana ‘Ben de komiserim’ dedi. Kimlik sordum göstermedi ve sağa sola telefon açmaya başladı. On dakika sonra kimliğini çıkararak havaya kaldırdı ve mobese kameralarına karşı gösterdi” dedi.

Oyuncu Burcu Binici karakolluk oldu! - Resim : 2

BİNİCİ: “SENİ ‘İÇERİ ATTIRIRIM’ DEDİ”

Binici ise karakol çıkışı bir hayli üzgündü. Elleri titreyerek konuşan ve gözleri dolan oyuncu, “Bana yeşil ışık yanarken aracı üzerime sürdü. kimliğimi sordu ve komiser olduğunu söyledi. ‘Seni içeri attırırım’ diye söylemlerde bulundu. Neye uğradığımı şaşırdım. Amirleri gelip uzun süre çalıştıklarını ve uykusuz kaldıklarını bu yüzden çok yorgun oldukları için böyle bir hareket yapmış olabileceklerini söyledi. O kişilerin adına benden özür dilediler. Ben de şikayetçi olmayacaktım. Fakat bana ve arkadaşıma birer bardak çay geldi. Bir polis memuru çayı elimden alarak ‘O çayı içemezsin’ dedi ve ben o an yıkıldım. ‘Neredeyim acaba?’ diye kendime sormaya başladım. Bu yüzden şikayetçi oldum. Zaten mobese kayıtlarında her şey mevcut. Bakalım ne olacak?” diyerek evinin yolunu tuttu.

Oyuncu Burcu Binici karakolluk oldu! - Resim : 3

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da dünyaya gelen Burcu Binici aslen Rize Hemşin'lidir. Babası Devlet Su İşleri'nde memur olan Binici'nin çocukluğu Aydın'da geçmiştir. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamlamıştır. Şan eğitimi alan oyuncu, asma davul ve nagarada çalabilmektedir.

Oyunculuk kariyerine başlamadan evvel farklı coğrafyalarda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalışmıştır. Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırılır ve bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans eder.

2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde "Gülengül" rolünü oynayarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 2012 yılına gelindiğinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan 6 Mantı dizisinde rol alan Binici, bu rolle tanınan bir oyuncu olmuştur.

2011 yılında yönetmen Erken Koçak ile nikah masasına oturan başarılı oyuncu, 2 ay gibi kısa bir sürede boşanmıştır.

Oyuncu Burcu Binici karakolluk oldu! - Resim : 4

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2015 - Aşk Zamanı

2012 - Uçurum

2012 - Biz Babasız Büyüdük

2012 - 6 Mantı

2012 - Sarı Siyah

2010 - 2012 - Dürüye'nin Güğümleri

2010 - Bir Bulut Olsam

2010 - Sensiz Yaşayamam

2009 - Bir Bulut Olsam

Oyuncu Burcu Binici karakolluk oldu! ile ilgili etiketler Burcu Binici karakolluk oldu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.