Oyuncu Burak Hakkı köy hayatı ve babalık hakkında konuştu

TRT 2’de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan 49 yaşındaki oyuncu ve model Burak Hakkı, babalığın hayatını çok olumlu etkilediğini söyledi. Baba olduktan sonra tarıma merak saran oyuncu, değişen hayatını ve Gelibolu'daki yatırımı hakkında da açıklamalarsa bulundu.

Burak Hakkı, Türk sinemasının efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit’in TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.

Oyuncu Burak Hakkı köy hayatı ve babalık hakkında konuştu

2012’de boşandığı Sema Şimşek’ten Rüzgar adında 13 yaşında bir oğlu bulunan Hakkı “Baba olmak, bana çok büyük sorumluluklar yükledi. Oğlum olduktan sonra arkadaşlarımdan tutun da uyku saatlerime kadar her şey değişti. Kocaman bir delikanlı oldu” dedi.

Çanakkale-Gelibolu’da kurduğu çiftlik ile ilgili de konuşan Hakkı “Oğluma bir şey bırakmak istedim. Böyle bir yatırım yaptım” açıklamasında bulundu.

Burak Hakkı, "Basketbolu bırakmasaydı şu an nasıl bir hayatın olurdu?" sorusuna, "Çok merak ediyorum aslında. Hiçbir şeyden pişman değilim, şu anki konumumdan dolayı iyi ki oyuncu olmuşum, iyi ki modellik yapmışım diyorum. Ama tabi ki basketbolu çok büyük bir keyifle oynuyordum. Mecbur kaldım bırakmaya. Açıkçası her şeyi bir anda yapmanız imkansız’’ cevabını verdi.

Oyuncu Burak Hakkı köy hayatı ve babalık hakkında konuştu - Resim : 2

"BABA OLMAK ÇOK BÜYÜK SORUMLULUKLAR YÜKLEDİ"

Babalığın hayatını çok olumlu etkilediğini ifade eden Burak Hakkı, "Baba olmak, çok büyük sorumluluklar yükledi. Hayata bakışımı değiştirdi. Oğlum olduktan sonra arkadaşlarımdan tutun da uyku saatlerime kadar her şey değişti. Ve şu anda 13 yaşında kocaman delikanlı oluyor. Bu çok gurur verici bir şey" dedi.

 Oyuncu Burak Hakkı köy hayatı ve babalık hakkında konuştu - Resim : 3

"HABİRE ZEHİRLİYORUZ KENDİMİZİ"

Gelibolu’da aldığı topraklarla ilgili konuşan Burak Hakkı, "Oğlum doğduğunda ona bir şey bırakmak istedim açıkçası. Böyle bir yatırım yaptım, sonra ağaçları diktim. Bu arada ilaç atmıyorum, bakır atıyorum. Bakır da sağlıklı bir şey. Ben zehirli, fungosit ya da zehirli şeyler kullanmıyorum" açıklamasını yaptı.

"Hibrit asla kullanmıyorum. Bu konular o kadar önemli konular ki... Toprakla uğraşmak ayrı bir zevk veriyor insana. Ben hep söylüyorum benim orada küçük dertlerim var ama küçük. Büyük işlerim var çok büyük..."

"Toprak sizin ne kadar çaresiz olduğunuzu gösterdiği kadar aslında Allah’ın ve doğanın ne kadar muazzam olduğunu da gösteriyor. Günümüzde olduğu gibi ama biz burada iş temposundan kaçırıyoruz. Hazır almaktan ha bire zehirliyoruz kendimizi."

 

Oyuncu Burak Hakkı köy hayatı ve babalık hakkında konuştu ile ilgili etiketler Çiftlik burak hakkı çanakkale gelibolu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.