Oyuncu Bülent Polat'ın kahreden ölüm! Acı haberi böyle duyurdu...

Bülent Polat'ın annesi Nazmiye Polat 2013 yılında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı Şehsu karakteriyle hafızalara kazınan, son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde hayat verdiği Gaffur karakteriyle izleyici karşısına çıkan 43 yaşındaki oyuncu Bülent Polat büyük bir acı daha yaşadı. Bülent Polat'ın babası Hasan Polat hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Bülent Polat'ın annesi 2013 yılında hayata veda etmişti. Ünlü oyuncu şimdi de babasnı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı... Rol aldığı Yılan Hikayesi, Beşik Kertmesi, Karagül, Behzat Ç., İşler Güçler, Avrupa Yakası, Kertenkele, Çukur, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Bülent Polat büyük bir acı yaşadı. Polat'ın babası Hasan Polat bu sabah Avcılar’daki evinde hayata veda etti.

bulent-polat


BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü oyuncu acı haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Babasının siyah beyaz fotoğraf karelerini yayınlayan Polat, paylaşımın altına ''Babanın erdemleri çocuklarının servetidir. Canım babam huzur içinde uyu…'' notunu düştü. Takipçilerinden ünlü oyuncuya baş sağlığı mesajları yağdı.

bülent-polat


4 AY ÖNCE İKİNCİ KEZ BABA OLMUŞTU...

2015 yılında İngilizce öğretmeni Duygu Polat ile evlenen ve bu evlilikten Doğa adında bir kızı olan Bülent Polat, geçtiğimiz Nisan ayında ise ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşamıştı. İkinci çocuğu erkek olan Bülent Polat, oğluna ise Doğu ismini vermişti. Polat, mutlu haberi sosyal medya hesabından ''Pazar günü sürprizi. Oğluşum Doğu aramıza katıldı. Mesaj atan, arayan, soran desteklerini sonsuz hissettiren dostlarımız bize Adana’da çok iyi bakıyorsunuz. İyi ki varsınız'' şeklindeki paylaşımıyla duyurmuştu. Nisan ayında ikinci kez babalık heyecanı yaşayan Bülent Polat, yaklaşık 4 ay sonra büyük bir üzüntü yaşadı.

 

 

 

Oyuncu Bülent Polat'ın kahreden ölüm! Acı haberi böyle duyurdu... ile ilgili etiketler Bülent Polat Hasan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.