Oyuncu Boran Kuzum'u yıkan ölüm! Babası hayatını kaybetti

Blu TV'de ekranlara gelen "Saygı" dizisinde Savaş karakterini canlandıran 28 yaşındaki oyuncu Boran Kuzum'un babası Bora Kuzum hayatını kaybetti.

Rol aldığı Medcezir ve Vatanım Sensin dizileriyle şöhreti yakalayan ve son dönemde Blu TV'de izleyiciyile buluşan "Saygı" dizisinde Savaş karakterine hayat veren Boran Kuzum'un babası Bora Kuzum'un vefat ettiği öğrenildi. Saygı dizisinin 1. sezonuyla büyük ilgili toplamıştı. Dizinin bugün gerçekleştirilecek olan 2. sezon galasından acı haber geldi. Saygı 2'nin galasına ünlü oyuncunun yanı sıra diğer meslektaşları da katılamayacak.

Oyuncu Boran Kuzum'u yıkan ölüm! Babası hayatını kaybetti

Konuyla ilgili açıklama yapan Saygı dizisinin yönetimi, "Dizinin gösterimi gerçekleşecek ancak pek çok oyuncu galada bulunmayacak" dedi. Başrol oyuncusu Boran Kuzum'un babasının cenazesi ise dün Ankara'da defnedildi.

 

Oyuncu Boran Kuzum'u yıkan ölüm! Babası hayatını kaybetti ile ilgili etiketler cenaze boran kuzum saygı Bora Kuzum
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.