Oyuncu Birgül Ulusoy'dan estetik operasyon yaptıran kadın meslektaşlarına gönderme

Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Olgun Toker, Ahmet Varlı, Sacide Taşaner gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan Fox TV'nin 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde hayat verdiği Fidan karakteriyle izleyici karşısına çıkan 51 yaşındaki oyuncu Birgül Ulusoy sosyal medya hesabından yaptığı espirili paylaşımıyla estetik operasyon yaptıran kadın meslektaşlarını hedef aldı. Hiç estetik operasyonunun bulunmadığını belirten Ulusoy, ''10 yıl sonra kapış kapış giderim'' diyerek şaşırttı.

Daha önce rol aldığı Aşk ve Mavi, O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler, Elkızı, Aşk Mantık İntikam, Küçük Gelin, Adını Feriha Koydum, Çılgın Bediş gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve şimdilerde FOX TV'de izleyiciyle buluşan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ekranlarda yer alan oyuncu Birgül Ulusoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kadın meslektaşlarını hedef aldı.


51 yaşındaki oyuncu hiç estetik operasyon yaptırmadığını ifade ederek '10 yıl sonra estetiksiz kaç kadın oyuncu kalacak' diye sordu. Birgül Ulusoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Az daha dişimi sıkarsam 10 sene sonra star ablanız. Estetiksiz kaç kadın oyuncu kalacak ki ben 61'ime geldiğimde. Kapış kapış giderim vallahi... Bu arada 61 yaşında hala hayatta kalabilmeyi başarmışsam mesleğin hırçın ve kahpe dalgaları arasında. O yaş grubunun ayakta kalan kadın oyuncu azalmış olacak. Yani şöhret + para... Kavuşmama 10 yılcık gibi az bir zaman kaldı''

Oyuncu Birgül Ulusoy'dan estetik operasyon yaptıran kadın meslektaşlarına gönderme

Birgül Ulusoy'un 148 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı göndermeli paylaşım karşısında kadın oyuncuların ne cevap vereceği merak konusu oldu.

 

Oyuncu Birgül Ulusoy'dan estetik operasyon yaptıran kadın meslektaşlarına gönderme ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya Birgül Ulusoy estetik operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.