Oyuncu Başak Sayan'dan skandal sözler! Kurban kesme ibadetini hedef aldı: Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın

Yaprak Dökümü dizisindeki Ceyda karakteriyle adını duyuran Başak Sayan, Kurban Bayramı'nda yaptığı skandal paylaşımla tepki çekti. Kurban kesme ibadeti ile ilgili skandal sözlere imza atan Sayan, ''Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın.'' dedi.

Oyuncu ve yazar Başak Sayan, Kurban Bayramı'nda ibadet için hayvan kesenlere nefret kustu. Sayan'ın yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler tepki çekti.

''HAYVANLARA ZULMÜN BAYRAMI OLMAZ''

Başak Sayan, kurban ibadeti ile ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

''Kimsenin bayramını kutlamıyorum. Zira benim için hayvanlara zulmün bayramı olmaz. Adı bile kurban. Şaka gibi. Bunu yapanların vicdani sorunu vardır. Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın.

Kurban kesmeyi İslam’ın şartı sananların yaşadığı ülke… Bazen ne işim var burada diyorum… İlk emri Oku olan dininin şartlarında hayvan katli olduğunu sanıyor. Dahası bunun emir olduğunu zannediyor.''

Oyuncu Başak Sayan'dan skandal sözler! Kurban kesme ibadetini hedef aldı: Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın

Oyuncu Başak Sayan'dan skandal sözler! Kurban kesme ibadetini hedef aldı: Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın - Resim : 2

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK'Ü KAYNAK GÖSTERDİ!

Başak Sayan, İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün ''İslam dininin kurban kesmek gibi bir ibadeti yoktur'' dediği videoyu da Instagram hesabından paylaştı. Sayan paylaşımına ''Bu konuda çok fazla kafa karışıklığı var.Belki bilmeyenler öğrenmiş olur diye yayınlamak istedim...'' notunu düştü.

İşte Başak Sayan'ın o paylaşımı...

 

Oyuncu Başak Sayan'dan skandal sözler! Kurban kesme ibadetini hedef aldı: Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın ile ilgili etiketler Başak Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.