Oyuncu Bahar Şahin 13 ay arayla koronavirüse yakalandı

Sanat camiasının ünlü isimlerinden koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı, Enis Arıkan, Erdal Beşikçioğlu, Engin Altan Düzyatan, Demet Şener koronavirüs testlerinin pozitif çıktıklarını duyurmuşlardı. 24 yaşındaki genç oyuncu Bahar Şahin de koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Birçok dizi ve filmin setinde koronavirüs vakası görüldü. Ünlü oyuncular yaptıkları testlerde pozitif çıktıklarını duyurdular. Çekimler durdu, dizilerin yeni bölümleri ertelenmek zorunda kaldı. Son olarak ise bir kötü haber de Bahar Şahin'den geldi.

Daha önce de koronavirüse yakalanan Şahin ikinci kez koronavirüse yakalandı. Oksijen maskesiyle bir fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan genç oyuncu, "Nur topu gibi kovid olabilir dendi" notunu düşerek koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

bahar şahin

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında koronavirüse yakalanan ünlü oyuncudan 13 ay sonra kötü haber geldi. Şahin, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanınca 'İyi Aile Babası' dizisinden ayrılmak zorunda kalmış ve hastanelik olmuştu.

 

Oyuncu Bahar Şahin 13 ay arayla koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Sosyal Medya bahar şahin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.