Oyuncu Ayşe Tolga'ya hırsız şoku! Evine gelen temizlikçi 1 milyon lira değerinde eşyasını çaldı

Seksenler, Ayrılsak da Beraberiz, Ah Bir Zengin Olsam, Çarli İş Başında gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan 48 yaşındaki oyuncu Ayşe Tolga, evine temizlik için gelen çalışanı tarafından soyulduğunu iddia etti. Kasadaki tüm mücevherlerinin ve parasının çalındığını ileri süren Ayşe Tolga, H.T. isimli çalışanı hakkında şikayetçi oldu.

Oyuncu Ayşe Tolga, evine temizlik için gelen çalışanı tarafından kasadaki tüm mücevherlerinin ve parasının çalındığını ileri sürdü. Maddi kaybının 1 milyon lira olduğunu belirten oyuncunun hizmetlisi H.T. hakkında 'Hırsızlık' suçundan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Ünlü oyuncu, yaklaşık iki yıldır birlikte çalıştığı H.T. isimli kadını, bir komşusuna da tavsiye etti. Ancak komşusu Tolga'yı arayarak, evde yapılan temizlik sonrası mücevherlerinin kaybolduğunu söyledi. Durumdan şüphelenen oyuncu, hemen evine gidip kendi eşyalarını inceledi.

KASADAKİ DEĞERLİ EŞYALARINI YERİNDE BULAMADI

Ayşe Tolga, yatak odasındaki kasanın açılmış olduğunu fark etti. Kasadaki lüks marka saatlerinin, pırlanta yüzüklerinin, kolyelerinin ve değerli eşyalarıyla parasının yerinde olmadığını gören oyuncu, polis merkezine başvurup 1 milyon lira değerindeki mücevherlerinin ve parasının çalındığını söyleyerek temizlikçiden şikayetçi oldu.

Oyuncu Ayşe Tolga'ya hırsız şoku! Evine gelen temizlikçi 1 milyon lira değerinde eşyasını çaldı

H.T. HAKKINDA HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Savcılık soruşturma başlattı. Olayla ilgili ifadesi alınan hizmetli, suçu işlemediğini ileri sürerken Tolga'nın arkadaşı olayla ilgili tanık oldu. Sena K., hizmetlisinin hırsızlığını yakaladığını ve Ayşe Tolga'yı uyardığını söyledi. Savcılık, hizmetli H.T. hakkında, 'Hırsızlık' suçundan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


HİZMETLİ SERVET GÖTÜRMÜŞ

Hazırlanan iddianamede, ikametinin kapısında veya penceresinde herhangi bir zorlamanın, ikamette olağan dışı bir karışıklığın olmadığı, ayrıca takı kutularında bazı ziynet eşyalarının da olduğunun tespit edildiği, dolayısıyla bu suçu eve rahatça girip çıkan birisinin işleyebileceği anlatıldı. Tolga'nın 100 bin liralık marka 1 adet altın kolye, pırlantalar, 100 bin liralık yakut kolye, 250 bin liralık pırlanta kolye, yarım milyonluk altın kolye setlerinin çalındığı kaydedildi.

 

 

Oyuncu Ayşe Tolga'ya hırsız şoku! Evine gelen temizlikçi 1 milyon lira değerinde eşyasını çaldı ile ilgili etiketler hırsız soruşturma Ayşe Tolga
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.