Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'u başı tacizcisiyle dertte! İkinci kez dava açtı

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı savcı Leyla karakteriyle hafızalara kazınan 39 yaşındaki oyuncu Ayşe Çiğdem Batur ceza almasına rağmen tacizlerine devam eden Erdinç B. isimli şahsa ikinci kez dava açtı. Batur’a elinde silah olan resimler gönderen Erdinç B. hakkında cinsel taciz ve tehdit suçlarından 4 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

Erdinç B. isimli şahıs, oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'a sosyal medya üzerinden mesaj gönderip rahatsız etmesi nedeniyle yargılanmış ve ceza almıştı. Erdinç B. ceza almasına rağmen tacizlerine devam etti.

Ünlü oyuncuya, "Deniz bakışlı yârim, gülmek bir insana bu kadar mı yakışır aşkıma bak" şeklinde mesajlar gönderdi. Batur'un Twitter'dan bir kadın cinayetiyle ilgili yaptığı paylaşıma ise "Cinsiyet fark etmez bugün sessiz kalırsan yarın sana da cehennemi yaşatırlar" yorumunda bulundu.

Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'u başı tacizcisiyle dertte! İkinci kez dava açtı

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Erdinç B.'nin masa üzerine konulmuş silah ve yanında yer alan mermilere ait resimler ile elinde silah olduğu resimlerini Batur'a gönderdi. Bunun üzerine oyuncu tekrardan savcılığa başvurdu. Erdinç B., hakkında ikinci kez iddianame düzenlenerek tehdit ve cinsel taciz suçlarından toplam 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'u başı tacizcisiyle dertte! İkinci kez dava açtı

Ayşe Çiğdem bir kadın cinayetinin ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada yaşadığı taciz olayını gündeme getirerek şöyle demişti; "Çünkü biz sizin gibi sapıklara tepki göstermediğimiz sürece ve siz ceza almadığınız sürece maalesef bu ülkede kadına şiddet ve kadın ölümleri her geçen gün daha fazla artıyor. Şimdi cesaretin varsa bu videonun altına da bana yazdığın mesajları aynı özgüvenle yazsana... Hadi telefonun arkasında o klavyenin arkasında bana özgüvenle bulunduğun tacizi şimdi burada herkesin önünde bulunsana… İşte o işler öyle olmuyor. O yüzden ben bu işin arkasındayım. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Bu Erdinç B. isimli şahsın en kısa zamanda ceza alması için canla başla uğraşacağım."

 

Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'u başı tacizcisiyle dertte! İkinci kez dava açtı ile ilgili etiketler mahkeme dava Sosyal Medya çiğdem batur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.