Oyuncu Aslı Altan'ın olaylı gecesi! Darp edildi, gözaltına alındı

Oyuncu Aslı Altan, daha önce de şikayet ettiği evine yakın bir restoranda yüksek volümlü sese sinirlendi. Mekana giden Altan'la görevliler arasında kavga çıktı. Darp edilen Altan daha sonra ise gözaltına alındı. İşte yaşananlar...

‘Bütün Kapılar Kapandı’, ‘Sis’ gibi filmlerde oynayan, bir dönem Beyoğlu’nda işlettiği ‘Safran’la gece hayatına damgasını vuran Aslı Altan geçen pazar akşamı yakın arkadaşları Evren- Arhan Kayar ile lokantaya gitti. Yemek sonrası yakındaki evine dönerken daha önce şikayet ettiği bir lokantadan gelen yüksek volümlü müzik nedeniyle sinirlendi.

Mekan çalışanlarının fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp altına “Birazdan canınıza okuyacağım. Hey Bebekliler hadi” yazdı.

Oyuncu Aslı Altan'ın olaylı gecesi! Darp edildi, gözaltına alındı

ŞİKAYET ETTİĞİ LOKANTAYA GİDİNCE DAYAK YEDİ

Posta'da yer alan habere göre; Bazı takipçilerinin yorumlarıyla destek verdiği Aslı Altan hışımla lokantaya gitti. Kavga çıktı. Aslı Altan dayak yedi.

Oyuncu Aslı Altan'ın olaylı gecesi! Darp edildi, gözaltına alındı

EV HAPSİ CEZASI ALDI

Olay yerine gelen polis ekipleri Aslı Altan'a ters kelepçe takarak karakola götürüp gözaltına aldı. Ece Yörenç, Elif Edes, Ümit Boyner, Biricik Suden, Tarkan Süalp, Alev Komili, Ayşe Kucuroğlu, Şehnaz Tuna gibi yakın dostları da çok telaşlandı. Aslı Altan’a dün akşam bir süreliğine ev hapsi cezası geldi.

Oyuncu Aslı Altan'ın olaylı gecesi! Darp edildi, gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gözaltı Darp Aslı Altan ev hapsi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.