Oyuncu Arda Kural gözaltına alındı! Kardeşini darp edip annesine tehditler savurdu

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve eski sağlığına kavuşup yeniden setlere dönen Arda Kural, gözaltına alındı. Ünlü oyuncu Büyükçekmece'de gittiği mekanda kavgaya karıştı. Mekanın güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk atan Kural ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü. Kural hakkında, evden 1 aylık uzaklaştırma kararının çıkarıldığı öğrenildi.

'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan oyuncu Arda Kural, Büyükçemece'de gittiği eğlence mekanında güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attı. Ailesinin de kendilerine karşı darp ve tehditte bulunduğunu iddia ettiği Kural hakkında, evden 1 aylık uzaklaştırma kararının çıkarıldığı öğrenildi.

Oyuncu Arda Kural gözaltına alındı! Kardeşini darp edip annesine tehditler savurdu


GÜVENLİK GÖREVLİSİNE YUMRUK ATTI

Olay, gece saatlerine Büyükçekmece Albatros Sahilinde bulunan bir eğlence mekanında yaşandı. Eğlence mekanına giden Arda Kural burada henüz bilinmeyen bir nedenle işletmenin personeli ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kural, işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attı.

Oyuncu Arda Kural gözaltına alındı! Kardeşini darp edip annesine tehditler savurdu - Resim : 2


POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, oyuncuyu ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Yıldız'ın, oyuncudan şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan sözlü tartışma anları, Arda Kural'ın olay yerinden ayrılışı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 Oyuncu Arda Kural gözaltına alındı! Kardeşini darp edip annesine tehditler savurdu - Resim : 3

KARDEŞİNİ DARBEDİP, ANNESİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Arda Kural'ın geçtiğimiz gün de ailesi ile yaşadığı tartışma nedeni ile polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Anne G.Ç., tehdit edildiği, kardeşi A.K.'nin ise darbedildiği gerekçesi ile karakola başvurdu.

Oyuncu Arda Kural gözaltına alındı! Kardeşini darp edip annesine tehditler savurdu - Resim : 4

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kural'ın sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği öğrenildi. Kural hakkında 1 aylık evden uzaklaştırma kararı çıkartıldı. (DHA)

 

 

Oyuncu Arda Kural gözaltına alındı! Kardeşini darp edip annesine tehditler savurdu ile ilgili etiketler Arda Kural Büyükçekmece Gözaltı Kavga uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.